WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dief gepakt door bewakingscamera beelden

Een dief heeft dit weekend een fiets voor het huis van Marijn Olislagers in Den Bosch meegenomen. Hij filmde de dief met zijn bewakingscamera. “Gezien het gereedschap dat hij bij zich had, leek hij een professional.”

 

Op de beelden is te zien dat de dief met een slijptol aan de slag gaat. “Hij had die gewoon bij zich in zijn rugzak”, zegt Olisagers tegen Omroep Brabant. “Daarom denk ik dat het een ervaren dief is. En ook omdat hij een capuchon en een petje draagt om zo onherkenbaar mogelijk te zijn. Hij leek zijn daad te hebben gepland.”

 

Herkenbaar in beeld
Toch was de man herkenbaar in beeld. “Ik kreeg op een gegeven moment door dat iemand bezig was met de fiets. Ik klopte op het raam. Daar schrok hij van, maar hij wist toch met de fiets te ontkomen”, blikt Olislagers terug.

 

Olislagers heeft de beelden aan de politie laten zien en een getuigenverklaring afgelegd. “De fiets was van mijn bovenbuurman. Die heeft aangifte gedaan.”

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant