WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Deur intercom met toegangscontrole koppeling

Een zeer mooi project mogen we wel zeggen, het leveren van 4 intercom
systemen en toegang controle voor in totaal 10 deuren. De 4 intercom systemen zijn gekoppeld aan verschillende deuren waardoor communicatie met bijvoorbeeld leveranciers of bezoekers mogelijk is, en de juiste deur geopend kan worden.

 

Ook zijn er 100+ camera’s rondom dit object geplaatst, met motion triggers en aansturingen waardoor bezoekers snel opgemerkt worden. Op dit project hebben wij gebruik gemaakt van Paxton toegang controle en Dahua deur intercom systemen. De geplaatste camera’s is tevens van het merk Dahua alsmede de videowall met in totaal 9 schermen waarop de camera’s te zien zijn.

Camerainstallatie.nl

Het crosslinken van verschillende systemen zoals op dit project [ Dahau, Paxton, axis , ubiquiti ] is iets wat we graag doen, een uitdaging gaan we dan ook niet uit de weg. Zo hebben wij op dit project voldoende uitdagingen gehad die het extra leuk maakte.

Een deur intercom systeem is uniek te noemen gezien het feit dat de intercom opzich zowel beeld, geluid, als ook de deur kan openen en dichtmaken, alsmede met een pasje iemand toegang kan geven tot het gebouw.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant