WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

De perfecte intercom voor renovatie of als de kabels niet goed meer zijn

Voor iedere situatie is er wel een passende intercom te vinden, maar het juiste advies is wel van groot belang. Vaak is de wens een nieuwe intercom te plaatsen afkomstig uit een mankement iets is er stuk of werkt niet goed meer.

 

Veelal is de bekabeling verouderd en of is de gebruikte techniek niet meer passend bij de huidige hardware die er te koop is. Een goede intercom die past bij uw wens is vaak een zoektocht.

 

Wij denken de oplossing gevonden te hebben voor oudere panden, en locaties waar kabels te oud voor goed en juist gebruik zijn. Onze IP intercom is geschikt voor WIFI, bekabeld internet en 3G en 4G zo kan u de intercom altijd gebruiken op welke plek u deze ook wenst.

Camerainstallatie.nl

Deze IP deur intercom met app voor alle bewoners is ideaal als u kosten wil besparen. Ook is het met deze intercom mogelijk de gebruiker/bewoner de keuze te geven een scherm in huis te nemen of alles via een telefoon/smartphone te laten verlopen.

 

De goedkoopste oplossing is het laten binnenkomen van de gesprekken op de telefoon. In een door ons geleverde APP krijgt u het videogesprek binnen en kan u de deur openen.

 

Een duurdere en luxere oplossing is een schermpje in de woning, en ook dit kan als extra oplossing naast de app op uw telefoon.

 

Deze intercom is perfect voor gebouwen met meerdere huisnummers en
meerdere deurbellen. Wij leveren tevens een VVE beheer systeem mee
waarmee u en of wij de leden/bewoners kunnen aanmaken. Wij mutaties binnen de VVE en bewonerslijsten kunnen wij deze digitaal aanpassen.

 

De naamweergave op het kleurenscherm zal dan
gewijzigd worden in de nieuwe bewoner.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

 

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant