WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua zwarte camera uitvoeringen

Bij ons zijn er altijd speciale uitvoeringen camera’s te vinden, zowel IK10 gecertificeerde modellen, EX gecertificeerde modellen, of camera’s met ingebouwde microfoon, Groothoek lensen, extra sterke Infrarood modellen.

 

Exclusieve WIFI/Draadloze modellen, en ook modellen in speciale kleuren zo hebben we de Dahua Zwarte kleur camera’s en kunnen we nagenoeg alle camera modellen in alle kleuren van de regenboog laten spuiten.

 

Camerabewaking op maat, met zelfs de Camera in een eigen persoonlijke kleur, wij gaan de uitdagingen dan ook graag aan en zorgen altijd voor een tevreden klant en een prachtig mooie installatie. O.a de volgende modellen zijn uiterst populair in de kleuren, Zwart, Groen, Grijs, Zwart en Creme.

Dahua HDBW4300E Kleur Zwart, grijs
Dahua SD40212S-HN Zwart / Grijs
Dahua HDW4421E Zwart / Grijs
Dahua HDB4300CP Zwart / Grijs

 

Dahua IPcamera

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant