WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua WizSense specialist - koop uw camerabewaking set bij de professional

Dahua WizSense

Dahua WizSense is een nieuwe serie producten van het bekende merk Dahua. Dahua heeft AI toegevoegd aan beveiligingscamera’s en recorders om producten slimmer te maken. Volgens Dahua worden camerabeelden intelligent en eenvoudig.

Intelligent

 

WizSense bewakingcamera biedt functies waarmee het personen en voertuigen perfect in kaart kan brengen. WizSense maakt het eenvoudig om snel een camerabeeld terug te vinden, omdat het systeem een log bijhoudt als er een persoon of voertuig in een bepaald gebied komt die er al eerder is geweest.

Eenvoudig

 

Bewakingscamera’s en recorders zijn eenvoudig in te stellen. Dit komt door de functie SMD Plus. SMD staat voor smart motion detection: slimme bewegingsdetectie. U kunt dit met één druk op de knop instellen, in tegenstelling tot andere beveiligingscamera’s. Bij andere camera’s dient u dit in de software van de fabrikant in te stellen.

Camerainstallatie.nl

Welke camera’s kunt u op WizSense recorders aansluiten?

 

De opnamerecorders zijn van het type XVR. XVR recorders ondersteunen alle technieken van bewakingscamera’s. CVI, IP, AHD, CVBS (analoog) en TVI: u weet zeker dat u met een XVR recorder goed zit.

Dahua WizSense kopen

 

Laat u adviseren tot u overgaat tot het kopen, en laat de producten installeren door een dahua specialist om het op de juiste manier te doen.

 

WizSense-serie

 

WizSense, gelanceerd door Dahua Technology, is een serie AI-producten en  oplossingen die onafhankelijke AI-chip en deep learning-algoritme gebruiken. Het richt zich met hoge nauwkeurigheid op mens en voertuig, waardoor gebruikers snel kunnen reageren op gedefinieerde doelen. Gebaseerd op Dahua’s geavanceerde technologieën, maakt WizSense uw video intelligent, eenvoudig en inclusief.

 

Intelligent:
WizSense wordt aangedreven door een AI-chip en een algoritme voor diep leren. Het biedt verschillende functies die nauwkeurige alarmen voor mens en voertuig realiseren, evenals snel zoeken naar doelen, waardoor de middelen worden gemaximaliseerd om de algehele efficiëntie te verhogen.

 

Eenvoudig:

WizSense biedt een eenvoudige configuratie, vooral voor SMD Plus, die kan worden ingeschakeld met slechts een enkele knop. Het vergemakkelijkt uw dagelijkse werk en stelt u ook in staat betere zakelijke beslissingen te nemen.

 

Inclusief:
WizSense is kosteneffectief, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van AI-vooruitgang. Met betaalbare prijzen en eenvoudige configuratie streeft WizSense ernaar de acceptatie van AI in de branche snel te versnellen en AI in het dagelijkse leven van iedereen te brengen.

 

Heb je ooit tonnen valse alarmmeldingen ontvangen terwijl je niet thuis was?  Heeft u ooit een inbraakdetectie-alarm ontvangen, maar kunt u de verschijning van verdachten niet verkrijgen? Laat WizSense uw huis beschermen!

Reductie van valse alarmen

Percentage valse alarmen minder dan 1%, zodat u kunt genieten van uw
perfecte vakantie zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw huis.

Meldingsprompt via smartphone

U ontvangt een mobiele pushmelding wanneer het alarm afgaat.

Afschrikking van indringers van licht en geluid

 

De krachtige visuele en auditieve waarschuwing kan indringers waarschuwen
zodra ze worden gedetecteerd, waardoor uw eigendommen te allen tijde worden beschermd.

 

Met een groot handelsvolume elke dag worden luxewinkels voortdurend
blootgesteld aan veiligheidsrisico’s. Bovendien is het verbeteren van de VIP-klantervaring en de efficiëntie van het beheer naar voren gekomen als een grote vraag.

Helpt VIP-service

 

WizSense kan VIP-klanten nauwkeurig identificeren en pushmeldingen naar de winkelmanager sturen via APP, waardoor de efficiëntie van het beheer wordt verbeterd om de tevredenheid van de gebruikers te vergroten.

Beveiligt winkels

 

Zodra een persoon met een eerder strafblad in ons systeem is
gedetecteerd, zullen de WizSense-producten hem / haar snel aanvallen en
tegelijkertijd een alarm naar het beveiligingscentrum sturen. Met beperkte mankracht die zich kan concentreren op een enorme hoeveelheid details, is 24/7 monitoring een urgente uitdaging voor beveiligers.

Nauwkeurig alarm

 

Wizsense filtert nutteloze alarmen veroorzaakt door bladeren, licht, huisdieren enz., Waardoor gebruikers tijd en moeite besparen.

Efficiënt zoeken

 

WizSense extraheert en classificeert mensen en voertuigen uit enorme videogegevens, waardoor eindgebruikers gemakkelijk informatie kunnen traceren en analyseren.  De mens- en voertuigopties voor het afspelen van video versnellen het zoeken naar doelen en besparen opzoektijd. Bewaak het kassagebied tijdens kantooruren en de ingang tijdens niet-kantooruren met behulp van Active Deterrence PTZ-camera.

Time-sharing monitoring

 

Ondersteunt het instellen van de camerapositie bij kassamedewerkers
en schappen overdag, waardoor indringers en inbrekers niet kunnen binnendringen.

Geluids- en lichtalarm ter plaatse

 

Tijdens sluitingstijd draait de camera om de ingang automatisch te bewaken. Wanneer het alarm afgaat, gaan de ingebouwde lamp en luidspreker van de camera aan om indringers te waarschuwen.

 

Werk met de DMSS-app

 

Via de DMSS-app kan de camera push-notificaties naar de mobiele telefoon van de gebruiker sturen. Bovendien kunnen gebruikers ook live videobeelden bekijken, afbeeldingen vastleggen en configuraties instellen met behulp van de app.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant