WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua voert kunstmatige intelligentie verder door

Dahua presenteert drie producten waarin gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie. DH-XVR8208A-4K-I is een camera voor terreinbeveiliging, DH-XVR8216A-4KL-I ondersteunt gezichtsherkenning en XVR8816S-4KL-I biedt metadata zoektechnologie.

 

De camera voor terreinbeveiliging is zodanig in te stellen dat alleen waarneming van personen en voertuigen tot alarm leidt. Hiermee wordt onnodig alarm, door bewegende bomen en struiken of slecht weer voorkomen.

Camerainstallatie.nl

De camera voor gezichtsherkenning is op vele manieren te gebruiken. Er kan een zwarte lijst worden ingevoerd met gezichten van ongewenste personen. Zodra een dergelijke persoon wordt gesignaleerd, genereert de camera alarm. Ook kan met een witte lijst worden gewerkt, met daarin bijvoorbeeld alle medewerkers. Er ontstaat alarm als iemand niet wordt herkend en dus kennelijk geen medewerker is.

 

HDCVI
Dahua breidt ook het assortiment aan HDCVI-producten verder uit. Ook hierin wordt kunstmatige intelligentie gebruikt. De systemen zijn volgens de fabrikant geschikt voor beeldtransmissie over lange afstanden, Internet of Things en 4K-beeldkwaliteit via coax. Via het zoeken naar metadata kunnen bijvoorbeeld snel beelden worden teruggevonden waarop rode auto’s zijn te zien. Zo is op allerlei kenmerken te zoeken om sneller verdachte zaken op te sporen.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant