WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Technology vernieuwt WizSense om AI inclusiviteit uit te breiden

Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende leverancier van video-centric smart IoT-oplossingen en -diensten, heeft onlangs zijn bijgewerkte WizSense onthuld – een reeks AI-producten en complete end-to-end-oplossingen op basis van deep learning die zich richten op mens en voertuig. Het biedt gebruikers voordelen met intelligente functies, eenvoudige configuratie en inclusieve producten. In vergelijking met de vorige versie biedt de bijgewerkte WizSense verbeterde functies die regelmatige bewaking zeker naar een geheel nieuw niveau zullen transformeren.

Camerainstallatie.nl

SMD 3.0

De SMD 3.0 – een verbeterde versie van de SMD Plus – biedt verbeterde functies die de verwachtingen overtreffen. Op basis van standaard testscenario’s, kan het effectief irrelevante doelen zoals dieren, bladeren, licht, enz. uitfilteren. Dit zorgt voor een verbeterde detectienauwkeurigheid van 99% voor zowel mens als voertuig. Het biedt ook een langere detectieafstand van 25 meter (2,8 mm camera met vast brandpunt). Deze geweldige functie is momenteel beschikbaar op IPC, met plannen voor uitbreiding op verschillende productlijnen in de toekomst.

 

Actieve afschrikking & bewaking op basis van tijddeling

Met de Active Deterrence-functie kan het apparaat indringers op tijd afschrikken en waarschuwen om incidenten te voorkomen. Het genereert real time pushmeldingen die het type trigger (mens of voertuig) aangeven, en stelt gebruikers in staat om alarmen eenvoudig te verifiëren aan de hand van opgenomen video’s. Daarnaast is het ook uitgerust met ingebouwde microfoon, sirene en waarschuwingslicht. In vergelijking met het traditionele witte licht van de vorige versie, bieden WizSense-producten nu een opvallend rood en blauw licht dat knippert wanneer een doel is gedetecteerd.

 

Daarnaast beschikt de bijgewerkte WizSense ook over een Time-sharing Monitoring functie, waarmee gebruikers vooraf posities van de camera kunnen instellen op basis van tijdstaken om verschillende gebieden gedurende verschillende periodes te bewaken. In een detailhandelsscenario bijvoorbeeld kan een PTZ-camera (bijv. PTZ SD3A-serie) overdag actief het hoofdgebied van de vestiging bewaken, en automatisch overschakelen naar de ingang tijdens de niet-zakelijke uren. Wanneer het alarm is afgegaan, zal het vervolgens indringers waarschuwen met behulp van de actieve afschrikkingsfunctie

 

Twee-weg gesprek & aanpasbare voice-audio

Net als de vorige versie beschikt de vernieuwde WizSense ook over de Two-way Talk functie waarmee gebruikers kunnen communiceren met het gedetecteerde doelwit via de DMSS app of PC client. Het stelt gebruikers ook in staat om een tien seconden durende aangepaste voice audio te creëren, die kan worden gebruikt als begroeting, herinnering, waarschuwing, etc. wanneer een doel is gedetecteerd door de camera.

 

Met één klik bewaken/ontwapenen

Deze functie is een nieuw toegevoegde functie en een van de hoogtepunten van deze productupdate. Via de DMSS mobiele app of NVR/XVR UI, kunnen gebruikers de sirene en het waarschuwingslicht van de camera tegelijkertijd activeren met slechts een enkele klik op een knop, wat zorgt voor veel gemak en gebruiksgemak.

 

Andere premium functies

 

De bijgewerkte WizSense voert intelligente functies uit van de vorige versie. Met de Perimeter Protection kunnen gebruikers tripwire- of inbraakregels tekenen voor de bewaakte scène, die automatisch een alarmmelding naar gebruikers stuurt zodra deze wordt geactiveerd. Het biedt ook gezichtsherkenning met een nauwkeurigheid tot 95% en een herkenningssnelheid <1s. Na een gebeurtenis kunnen gebruikers de functies Image Search en Face Attribute Search gebruiken om snel de interessante persoon te lokaliseren zonder dat ze enorme hoeveelheden videobeelden hoeven te bekijken. Bovendien wijst de AI-codering op basis van CBR (Constant Bit Rate) de bitsnelheid dynamisch toe, waardoor duidelijke doelbeelden worden verkregen terwijl meer dan 50% bandbreedte en opslagruimte wordt bespaard in vergelijking met H.265. Het verliest ook zijn compatibiliteit niet wanneer het wordt geïntegreerd met spelers of platforms van derden. Bovendien voldoet WizSense met de ISO/IEC 27701-certificering van het British Standards Institution (BSI) aan de vereisten van ISO/IEC 27701:2019 op het gebied van privacybescherming.

 

Met de bovengenoemde functies kan de vernieuwde WizSense worden ingezet in een breed scala van toepassingsscenario’s, zoals privévilla’s, winkels, industriële parken, viskwekerijen, enz., waardoor het een ideale bewakingsoplossing is die intelligentie, eenvoud en inclusiviteit biedt aan klanten. Met zijn missie “Een veiligere samenleving en slimmer leven mogelijk maken” zal Dahua Technology zich blijven concentreren op “Innovatie, Kwaliteit en Service” om zijn partners en klanten over de hele wereld van dienst te zijn.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant