WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Technology lanceert Face-Recognition Apartment Outdoor Station VTO9341D

Dahua Technology, een toonaangevende leverancier van oplossingen in de wereldwijde videobewakingsindustrie, heeft een nieuw buitenstation voor appartementen VTO9341D gelanceerd, dat nieuwe toegangscontroleoplossingen biedt om de ingang te omheinen en lobbyen met de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie.

 

Dahua Face-Recognition Apartment Outdoor Station VTO9341D

Het buitenstation in het appartement verheft de veiligheid en het gemak van het bewakingssysteem van de bewoners tot een nieuw niveau met de modieuze niet-aanraakgevoelige gezichtsherkenning, terwijl conventionele ontgrendelingsmanieren bewaard blijven in geval van nood.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De werktemperatuur van het product ligt tussen de -20 ° C tot 60 ° C, wat betekent dat het probleemloos kan werken in verschillende weersomstandigheden en geografische gebieden. Met een schaal van aluminiumplaat voldoet deze aan de IP55-norm voor water- en stofbestendigheid, en aan de IK07-standaard voor slagvastheid. Het product wordt verder verbeterd door het Intrusion Prevention System en biedt ideale eigendomsrechten voor eigenaren van onroerend goed en vergemakkelijkt het werk van beveiligingsagenten.

 

Gezichtsherkenning

Zodra iemand de afstand van 0,5 meter binnen VTO9341D betreedt die zijn naderende inductie activeert, zal de 2MP CMOS-beeldsensor het gezicht vastleggen in high-definition kleurenbeeld ter identificatie. In slechts 0,5 seconde kan herkenning worden voltooid en de deur voor de bewoners worden geopend. Met een sterke capaciteit om 20000 gezichten op te slaan, zou het systeem voldoen aan de vraag van grote woonwijken of commerciële kavels. De Auto Gain Control vult wit licht aan om te gaan met slecht verlichte omstandigheden, waardoor nachtzicht voor het buitenstation mogelijk wordt.

Meerdere ontgrendelingsbenaderingen

De VTO9341D is ook uitgerust met een Mifare-kaartlezer, vingerafdrukherkenning (met een geheugen van 3000 vingerafdrukken) en een toetsenblok met touchscreen, voor meerdere ontgrendelingsmethoden via kaart, vingerafdruk en wachtwoord. Door samen te werken met VTS5240B Master Station waarmee afbeeldingen naar mobiele apparaten kunnen worden doorgestuurd, kunnen eigenaren zelfs van huis uit genieten van de externe ontgrendelfunctie. Daarnaast ondersteunt het audiosysteem tweerichtingsgesprekken, waarmee bezoekers en eigenaren worden geholpen bij tweerichtingscommunicatie als hulpmiddel bij gezichtsherkenning.

 

Als een high-end product met unieke functies en volledig marktpotentieel, zal de VTO9341D zowel Dahua-dealers als systeemintegratoren ten goede komen. Met DSS EXPRESS-bewakingstoegangscontrole en andere exclusieve Dahua-technologieën zou het buitenstation van het appartement de tijdskosten van integratie en onderhoud verlagen. Met een missie “Een veiliger samenleving mogelijk maken en slimmer leven”, zal Dahua Technology zich blijven richten op “Innovatie, Kwaliteit en Service” om partners en klanten over de hele wereld te dienen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant