WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua maatwerk regenkapje - HFW modellen / bullit

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Dahua maatwerk regenkapje - HFW modellen / bullit

Vanaf nu bieden wij ook maatwerk regenkapjes aan voor vrijwel elke serie DAHUA camera’s. Of het nu gaat om PTZ, Bullet of Turret modellen, wij produceren aangepaste regenkappen in eigen beheer en spuiten deze in de gewenste kleur. Indien gewenst, kunnen de regenkappen zelfs voorzien worden van uitsparingen. Op de foto ziet u een voorbeeld van een HFW model DAHUA Bullet camera, waarvoor wij een regenkap hebben ontwikkeld. Deze regenkap is eenvoudig zelf te installeren door hem simpelweg over de camera te schuiven.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Extra weer bescherming voor dahua cameras

Deze regenkapbeschermer voor DAHUA camera’s biedt extra bescherming tegen weer en wind, regen en sneeuw. Daarnaast is deze beschermer ideaal voor omgevingen zoals fabrieken of gebieden aan zee met zout water, dankzij het gekozen materiaal (plastic). Hierdoor wordt de duurzaamheid en levensduur van de camera’s aanzienlijk verlengd.

 

De regenkapbeschermer voor DAHUA camera’s is ontworpen om de functionaliteit en levensduur van uw bewakingsapparatuur te optimaliseren. Door deze extra beschermingslaag wordt de camera beschermd tegen zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, en harde wind. Dit zorgt ervoor dat de camera’s betrouwbaar blijven werken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Extra bescherming met onze regen en sneeuw beschermer voor bewakingscamera ( maatwerk )

 

Vooral in industriële omgevingen, waar stof en vuil een constante bedreiging vormen, biedt de regenkapbeschermer een essentiële bescherming. Het robuuste ontwerp voorkomt dat de lens en andere gevoelige onderdelen van de camera beschadigd raken of vervuild worden. Dit is cruciaal voor het handhaven van een helder beeld en een continue bewaking.

 

In maritieme omgevingen, waar zout water corrosie kan veroorzaken, speelt de regenkapbeschermer een nog belangrijkere rol. Het gebruik van hoogwaardig plastic dat bestand is tegen zout water, zorgt ervoor dat de camera’s langer meegaan en minder onderhoud nodig hebben. Dit is vooral belangrijk voor installaties op schepen, havens of kustgebieden.

 

De installatie van de regenkapbeschermer is eenvoudig en snel. De kap wordt simpelweg over de camera geschoven en zit stevig vast zonder dat er extra gereedschap nodig is. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om de beschermer zelf te installeren, wat tijd en kosten bespaart.

 

Daarnaast kan de regenkapbeschermer worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Of het nu gaat om een bepaalde kleur die past bij de omgeving of om speciale uitsparingen voor kabels en andere accessoires, wij kunnen maatwerk leveren om aan al uw eisen te voldoen.


Wij maken maatwerk producten voor vrijwel alle cameramerken en -modellen. In eigen beheer ontwikkelen en produceren wij kappen, behuizingen en andere installatiematerialen. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar extra bescherming voor uw camera’s, speciale bevestigingssystemen, of aangepaste ontwerpen voor unieke toepassingen, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij uw eisen.

 

Met onze expertise en flexibele productiefaciliteiten garanderen wij hoogwaardige producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Onze maatwerkoplossingen helpen uw bewakingssystemen optimaal te presteren, ongeacht de omgeving of omstandigheden.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte producten en installatiematerialen. Samen zorgen we ervoor dat uw beveiligingsapparatuur optimaal beschermd en efficiënt geïnstalleerd is.

 

Daarnaast bieden wij speciale regenkappen voor PTZ-camera’s aan. Deze regenkappen zorgen ervoor dat er minder regen en sneeuw op uw camera’s terechtkomt, waardoor de beeldkwaliteit beter behouden blijft en de camera’s optimaal blijven functioneren.

monteur plaatst een ptz camera in een paal

Verschillende modellen dahua beugels / regen kapjes

Expertise en passie voor techniek

Wij willen liever dat onze klanten zeggen hoe goed we zijn, hoe prettig het contact was en hoe tevreden ze zijn met onze service, dan dat we alleen maar horen hoe goedkoop we waren. Bij Camerainstallatie.nl draait het om kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Onze focus ligt op het leveren van uitstekende producten en service. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden oplossingen die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

 

Goedkoop kan soms duurkoop zijn, en dat willen we voorkomen. Daarom kiezen we voor materialen en producten van hoge kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op een duurzame en betrouwbare oplossing. Ons doel is om u niet alleen tevreden te stellen met de prijs, maar vooral met de prestaties en betrouwbaarheid van onze installaties.

 

Bij ons kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies, hoogwaardige installaties en een klantgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en we doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Laat ons u helpen met onze expertise en passie voor techniek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie van uw systemen.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit.

Camerainstallatie advies KOEN

De beste camera software , makkelijkste APP en snelste terug zoeken van beelden

Het is ook belangrijk om te weten dat goede software cruciaal is. Hoe mooi of goed een camera ook is, deze hangt hoog boven in uw pand en bewaakt alles wat van u is. Wat u echter dagelijks zult gebruiken, is de app die bij de camera hoort.

 

Een goed werkende app met regelmatige updates en een gebruiksvriendelijke interface is essentieel. Deze app is uw directe verbinding met het bewakingssysteem, waardoor u eenvoudig en snel toegang heeft tot de beelden en instellingen. Een intuïtieve en betrouwbare app zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van uw beveiligingssystemen, zonder gedoe of technische problemen.

 

Bij Camerainstallatie.nl zorgen we ervoor dat de software die bij onze systemen hoort van dezelfde hoge kwaliteit is als de hardware. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op een naadloze en efficiënte werking van uw beveiligingssysteem, zowel nu als in de toekomst.

 

Het is belangrijk om te weten dat meer dan 75% van de beveiligingsapps geen updates meer krijgen of geen ondersteuning bieden. Let dus goed op wat u koopt en voorkom de valkuil van mooie, goedkope aanbiedingen van onbekende merken. Deze lijken misschien aantrekkelijk, maar ze bieden vaak geen langdurige ondersteuning of updates.

 

Kies voor betrouwbare merken die bewezen hebben hun software up-to-date te houden en goede ondersteuning te bieden. Vermijd merken die alleen hun eigen producten aanbevelen zonder transparantie of externe validatie – zoals het bekende “wij van WC Eend adviseren WC Eend”-principe. Deze bieden vaak niet de kwaliteit en ondersteuning die u nodig heeft.

 

 

Als Je Bezwaar Hebt Tegen de Camera's van Je Buren

  1. Bespreek je Zorgen: Als je merkt dat je buurman een beveiligingscamera heeft geïnstalleerd die mogelijk jouw eigendom vastlegt, ga dan in gesprek. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de invalshoek van hun camera en kunnen ze aanpassingen maken om je privacy te respecteren.
  2. Zoek een Compromis: Probeer samen een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt. Dit kan betekenen dat de camera wordt verplaatst of dat er een privacyfilter wordt toegepast.
  3. Verwijs naar de Wet: Wijs je buurman op de geldende privacywetgeving. In Nederland bepaalt de AVG dat camera’s geen beelden mogen vastleggen van personen zonder hun toestemming, tenzij er een gerechtvaardigd belang is.
  4. Schakel Hulp In: Als een gesprek niet tot een oplossing leidt, kun je de hulp inroepen van een buurtbemiddelaar of, in ernstige gevallen, juridische stappen overwegen. Toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kunnen ook advies geven.

 

 

Voorbeeld: Peter merkt dat de beveiligingscamera van zijn buurvrouw een deel van zijn tuin filmt. Hij bespreekt dit met haar, en zij past de camera-instellingen aan zodat alleen haar eigen tuin wordt gefilmd. Hierdoor is de privacy van Peter gewaarborgd.

Overleg en Oplossingen

In veel gevallen kunnen zorgen over privacy en beveiligingscamera’s worden opgelost door open communicatie en wederzijds begrip.

 

 

  1. Plan een Gesprek: Nodig je buren uit voor een gesprek over je plannen om een camera te installeren of over je zorgen betreffende hun camera. Zorg ervoor dat het gesprek plaatsvindt in een rustige en vriendelijke setting.
  2. Respecteer Elkaars Standpunten: Luister naar de zorgen van je buren en respecteer hun standpunten. Probeer gezamenlijk tot een oplossing te komen die voor iedereen acceptabel is.
  3. Documenteer de Overeenkomst: Als jullie tot een akkoord komen over de plaatsing en het gebruik van camera’s, kan het nuttig zijn om de afspraken schriftelijk vast te leggen. Dit kan toekomstige misverstanden voorkomen.
  4. Onderzoek Alternatieve Beveiligingsmaatregelen: Naast camera’s zijn er andere beveiligingsmaatregelen die je kunt overwegen, zoals bewegingssensoren, betere verlichting of alarmsystemen, die mogelijk minder impact hebben op de privacy van je buren.

 

Voorbeeld: Sarah wil een camera bij haar achterdeur plaatsen, maar haar buurman Mark maakt zich zorgen over zijn privacy. Na een gesprek besluiten ze dat de camera zo wordt ingesteld dat hij alleen Sarah’s achterdeur en een deel van haar tuin filmt, niet de gemeenschappelijke schutting of Marks tuin. Ze leggen deze afspraken schriftelijk vast voor toekomstige referentie.

2 medewerkers van de binnendienst bespreken een opdracht met elkaar

Network Optix NX Witness

De top van de markt op het gebied van beveiligingssoftware is het merk Network Optix met hun NX Witness software. Deze software is gebruiksvriendelijk, snel, universeel en ontvangt regelmatig prachtige updates. Bovendien zijn er geen jaarlijkse kosten; u betaalt slechts eenmalig voor de aanschaf. Dat is wel zo prettig.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom werken we met NX Witness software van Network Optix. Met deze software heeft u een krachtige en flexibele oplossing die eenvoudig in gebruik is en continu wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden.

 

Met NX Witness kunt u erop vertrouwen dat uw bewakingssysteem altijd up-to-date is en optimaal functioneert. Deze software biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook de zekerheid dat u geen verborgen of terugkerende kosten heeft. U doet een eenmalige investering en profiteert jarenlang van een betrouwbare en efficiënte beveiligingsoplossing.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van NX Witness software. Wij zorgen voor een naadloze installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt met een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

NX witness camerabewaking systeem software installatie

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

GlasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Netwerk bekabeling aanleg , wifi netwerken en alles voor uw bedrijf

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant