WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua ingebouwde monitor en 4K dome cameras met video deur intercom

Een korte video over het resultaat van een van onze installaties. Hier hebben wij een Dahua video intercom mogen installeren en 5 stuks 4K dahua dome camera’s met Starlight infrarood techniek. Daarnaast zijn er op het gehele terrein WIFI zenders geplaatst van Unifi met een unifi dreammachine welke door ons geplaatst is om te voorzien in een stabiele wifi en netwerk verbinding.

 

Ook is er slimme verlichting geplaatst welke met stem besturing te  bedienen is ( net zoals het geluid ) zo kan u onder de douche met stem commandos het licht en geluid bedienen !

De basis van een goede beveiliging installatie is goed en eerlijk advies. Wij kijken naar de wens, de situatie en het budget, en gaan dan tekenen en komen met een passend voorstel. In ons advies geven we precies  aan welke onderdelen nodig zijn en wat de kosten zijn, zo weet u precies waar u aan moet denken.

 

Onze eigen monteurs, daar zijn wij trots op ! echt goede monteurs die weten wat ze doen. En geen slotenmaker of bouwvakker die het wel eens  gedaan heeft en ongeveer weet wat die doet…

 

Nee als u ons later voor vragen belt dan weten wij precies hoe en wat en kunnen we u ook echt verder helpen. Geen kastje naar de muur of  verwijzen naar een internet site.

 

www.Camerabewakingspecialist.nl
www.Ipcamerainstallatie.nl
www.Alarmsysteeminstallatie.nl
www.gooischecamerabewaking.nl

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant