WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua DSS Pro - video management software

Dahua Technology heeft een nieuwe versie van de op Windows gebaseerde video management software (VMS) DSS Pro gepresenteerd. Door de modulaire structuur is DSS Pro flexibel en schaalbaar toepasbaar.

Camerainstallatie.nl

Gebruikers kunnen met DSS Control Client, DSS Web Client en DSS Mobile direct beschikken over 24/7 videobewaking met een beheerinterface die het beste bij hen past. DSS Control Client zorgt voor eenvoudige dagelijkse bediening van het systeem en het afhandelen van taken. Camerabeelden zijn te bekijken via meerdere beeldschermen gelijktijdig. Via de DSS Web Client offers is DSS met een PC toegankelijk via iedere webbrowser. Met DSS Mobile zijn beelden te zien van maximaal vier camera’s tegelijk. Ook kunnen opgenomen beelden worden afgespeeld en kunnen PTZ-camera’s worden bediend.

 

 

Naast ondersteuning van de volledige reeks producten van Dahua is DSS Pro te integreren met apparaten van andere fabrikanten die voldoen aan de ONVIF standaard. De DSS SDK voor VSS integratie ondersteunt Windows, iOS en Android. Het uitvoeren van upgrades is eenvoudig via add-ons en integratie met onder meer alarmsystemen, kassasystemen en gezichtsdetectie is mogelijk.

Door de ‘hot standby’ functie is het systeem bij situaties die een hoge graad van beveiliging vereisen altijd beschikbaar. Bij detectie van afwijkend gedrag wordt de server automatisch herstart om een stabiele werking te garanderen.

 

 

Om het gebruiksgemak te verhogen biedt Dahua onder andere het Software Upgrade Program (SUP), waarmee gebruikers de laatste software kunnen downloaden, het Software Support Plan (SSP) voor technische ondersteuning en Custom Development om de kwaliteit en prestaties van specifieke systemen te verzekeren met hulp van deskundigen van Dahua. Naast de toepassing als managementsysteem voor videobewaking kan DSS Pro worden toegepast in onder andere de retail-, bank- en transportsector en in Smart Cities dankzij add-ons. Dit zijn aparte softwarecomponenten die bovenop bestaande DSS videobewakingssystemen worden geïnstalleerd en gebruikers extra krachtige functionaliteit leveren.

DSS maakt ook geavanceerde analyses mogelijk. Intelligente analyse functies helpen warenhuizen en andere winkels bij het verhogen van klanttevredenheid in een veilige winkel die bovendien op basis van verzamelde gegevens efficiënter is in te delen. De LPR module biedt automatische herkenning van nummerborden, terwijl beelden worden vastgelegd van alle voertuigen. Dit kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen in bijvoorbeeld parkeergarages.

De installatie van een videomeldkamer, en of video controle kamer of zelfs een mobiele meldkamer doen wij veelal door gebruik te maken van verschillende soorten technieken en software. Laat u informeren naar de mogelijkheden door een van onze specialisten.

 

Marc Herdes van het bedrijf Camerainstallatie.nl helpt u graag verder en is te bereiken via marc@camerainstallatie.nl

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant