WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Camerabewaking project installatie specialisten

PTZ-camera’s

 

De meeste observaties gebeuren met de zogenoemde positioning-camera’s van Dahua. Dat zijn PTZ-camera’s die zeer snel een vooraf ingeprogrammeerde positie kunnen innemen. Gekozen is voor de PTZ1A225U-IRA-N. Dit is een populaire camera van Dahua met 2 megapixels resolutie en 25x optische zoom. Ze presteren vooral in het donker erg goed, dankzij de Starlight-functie die al bij 0,005 lux een kleurenbeeld oplevert. Als het helemaal donker is, kan dankzij de ingebouwde IR-stralers nog 150 meter ver worden gezien. Handig is ook dat deze camera’s over IVS intelligent video surveillance beschikken. Daarmee geven zij alarm als een denkbeeldige lijn wordt gepasseerd (tripwire), als iemand een zone binnenkomt (intrusion) en als voorwerpen worden achtergelaten (abandoned) of weggenomen (missing). Verder herkennen ze automatisch gezichten en kunnen ze meten hoe druk het is op bepaalde plaatsen (heatmapping). De metalen behuizing is weersbestendig (IP67) en bestand tegen vandalisme (IK10). Bij vochtig weer vindt automatische ontwaseming plaats.

 

 

Eyeball-camera’s

 

Waar geen PTZ nodig was is gebruik gemaakt van eyeball-camera’s. Ten opzichte van een vaste camera hebben die als voordeel dat ze niet makkelijk van positie zijn te veranderen, door er bijvoorbeeld met een stok tegen te slaan. Gekozen is voor de IPC-HDW3541TP-ZAS met smart motion detection. Deze biedt een resolutie van 5 megapixels en beschikt over een 1/2.7” CMOS beeldsensor. Ook deze camera heeft IR-verlichting. Deze heeft een bereik van 40 meter. De ‘smart motion detection’ zorgt voor het reduceren van onnodig alarm, detectie van ongewone omstandigheden en digitale watermerken voor borging van de beelden. Ook deze camera is weersbestendig.

 

 

Verwerking van beelden

 

De camera’s zijn via PoE aangesloten op de NVR5216-16P-I van Dahua met zestien kanalen. Deze NVR met kunstmatige intelligentie onderscheidt personen en voertuigen, het herkennen van gezichten (24 per seconde) en alarm bij herkenning van gezochte personen.  In de database kunnen 100.000 gezichten worden opgeslagen. Alarm kan gecommuniceerd worden via een buzzer, voice prompt, e-mail, snapshot en melding naar het alarmsysteem. Ook kan alarm automatisch PTZ-camera’s activeren. Van personen is de leeftijd vast te stellen, evenals het geslacht en het al of niet dragen van een bril, baard of masker. Om privacyredenen worden in Nieuw-Amsterdam geen functies gebruikt die in strijd zijn met de AVG en de wensen van de opdrachtgevers. Bestanden worden na 28 dagen automatisch verwijderd, met uitzondering van bestanden die door de politie zijn geselecteerd voor nader onderzoek.

 

 

De beste bewakingscamera, zo noemen veel van onze monteurs deze magische bewakingscamera. Doordat de camera echt een subliem beeld geeft was het op voorhand al een goede keuze.

 

De manier van monteren, en de afstel mogelijkheden maken het dat deze camera net dat beetje beter is dan de gemiddelde bewakingscamera. En als klap op de vuurpijl is de beste bewakingscamera ook nog eens voorzien van een echt goede microfoon. De microfoon op deze bewakingscamera kan tot wel 5meter ver het geluid nog echt helder en duidelijk horen.

Bewakingscamera laten installeren

 

Bewakingscamera pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen ? gebruik onze makkelijke tool.

De camerabewaking pakketten die speciaal voor onze klanten zijn samengesteld bevatten uitsluitend A merk materialen en producten om de levensduur te vergroten en uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

Wij maken gebruik van CPR gecertificeerde bekabeling, en doen de gehele installatie ook volgens de Norm. Al onze medewerkers zijn allen camerabewaking specialisten en weten precies wat ze moeten doen om een perfecte camerabewaking installatie bij de klant te moeten opleveren.

 

Een bewakingscamera laten installeren bij uw woning of bedrijf, de keuze is reuze maar wat is de juiste bewakingscamera. CameraInstallatie geeft een helder en oprecht eerlijk advies met een passende betaalbare prijs en betaling achteraf bij installatie.

Een bewakingscamera laten installeren is niet zomaar iets, u wenst natuurlijk goede kwaliteit van de beelden, maar ook makkelijke software en ondersteuning.

 

Het bedrijf CameraInstallatie bestaat sinds 1999 en met onze passie voor techniek weten wij de mooiste installaties bij onze klanten achter te laten. Betaalbare bewakingscamera systemen met een lange levensduur en enkel en alleen A kwaliteit materialen en hardware.

 

Zo zijn al onze bewakingcamera systemen volgens CPR norm, en werken wij enkel met onze eigen monteurs welke VCA gecertificeerd zijn. En zijn wij Diamond partner van Dahua een van de betere merken op het gebied van camerabewaking.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant