WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua Camerabewaking - Camera Installatie - Diamond Dahua Partner

CameraInstallatie is al meer dan 12 jaar een installateur van Dahua oplossingen. Vanaf het ontstaan van het merk Dahua en de eerste stappen in Europa waren wij als Camera Installatie er bij en hebben we een erg goede samenwerking met Dahua ontwikkeld. De samenwerking is nu 12 jaar later nog naar volle tevredenheid. Als installatie bedrijf weten wij precies wat en hoe en met onze 12 jaar ervaring met het merk Dahua weten wij niet alleen precies wat nu juist wel en wat niet, maar hebben wij ook de nodige en juiste contacten bij Dahua om terecht te kunnen.

Camerainstallatie.nl

CameraInstallatie.nl is officieel Dahua Diamond Partner

 

Camerainstallatie.nl is officieel Dahua Diamond partner, de hoogst haalbare certificering van Dahua. Camerainstallatie.nl is een professioneel camerabewaking installatie bedrijf dat al sinds 1999 bewakingscamera’s installeert. Al vanaf 2008 leveren en installeren wij Dahua bewakingscamera’s en is ons gehele DNA Dahua. Onze kennis en ervaring is zeer groot te noemen en onze ras echte Dahua installatie monteurs voelen de passie voor dit mooie merk. Wij zijn dan ook enorm trots officieel het hoogst haalbare te hebben behaald de Dahua Diamond partner certificering. Wij van Camerainstallatie.nl installeren bewakingscamera’s dat is ons werk, wij werken graag met mooie merken en materialen. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden maken wij enkel gebruik van de hoogst haalbare standaarden zo ook onze bekabeling. Al onze bekabeling is CPR gecertificeerd en installeren wij volgens de norm.

Camerabewaking laten installeren door een Dahua diamond partner.

 

Camerabewaking laten installeren door een Dahua diamond partner bedrijf geeft u vele voordelen maar vooral zekerheden. Een Dahua diamond partner is een bedrijf dat zeer serieus kan worden genomen. Niet alleen is de kennis van een Dahua partner bedrijf enorm, maar hebben wij als partner ook directe contacten met Dahua. Doordat wij als een Dahua partner bedrijf zeer grote hoeveelheden bewakingcamera’s inkopen zijn onze prijzen zeer scherp.

Camerabewaking als oplossing

 

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij de meeste creatieve en natuurlijk betaalbare oplossingen. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende producten te installeren.

 

– Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
– Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
– Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
– U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
– U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
– Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
– Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
– Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?

 

Zo hebben wij standaard pakketten waar al reeds alle materialen en ook de complete installatie inzitten. Maar maken wij ook pakketten geheel naar wens en op maat.

Als cameraspecialist bieden wij camera oplossingen aan vooral bedrijven maar ook particulieren.

 

In elke situatie zijn andere wensen en omstandigheden. Door een inventarisatie te doen bij u op locatie, kunnen wij hier rekening mee houden en u een kwalitatieve en duurzame oplossing aanbieden. Een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en omstandigheden. Zoekt u meer controle, veiligheid of inzicht van uw situatie? Camera’s kunnen u daarbij helpen!

 

De verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw camerabewaking wensen tot stand te brengen komen o.a voor in de volgende situatie’s

 

Camerabewaking is leverbaar in vele beeld kwaliteiten zo leveren wij zowel HD, SUPER HD als ook 4K en ULTRA HD. Ook kunnen wij de bewakingscamera’s leveren in draadloze verbindingen via een straalzender, als ook bekabeld met een Netwerk kabel. Al onze camerabewaking installaties zijn CPR [ nen8012 gecertificeerd ] zo voldoen wij aan de brandveiligheid van de bekabeling die wij bij u installeren. Onze camerabewaking specialisten vertellen u hier graag meer over. Op onze camerabewaking projecten pagina vind u meer dan 700 projecten en de bijbehorende foto’s van onze camerainstallatie.nl werkzaamheden.

 

Zowel een woonhuis met enkele bewakingscamera’s geïnstalleerd in of rondom de woning. Maar ook zakelijke camerabewaking installatie’s op een kantoor pand. Ook een loods is populair daar installeren wij enorm veel bewakingscamera’s. Camera’s voor kinderdag verblijven zijn ook erg populair, hier zijn veel regels waar we ons aan moeten houden en dat doen we natuurlijk keurig. Ook plaatsen wij veel bewakingscamera’s in en rondom parkeer terreinen en parkeer garages. Camerabewaking is hier hard nodig en daar weten we raad mee!

Camerabewaking advies op locatie

 

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie. Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een terrein, wij denken graag met u mee.

Zakelijk & Particulier

 

Met meer dan 20 jaar ervaring leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten op locatie. Of dit nu is voor een particulier of zakelijk tot groot zakelijk, dat maakt voor ons niet uit, wij leveren maatwerk oplossingen voor al onze klanten. Door te werken met passie voor je vak weten wij van ieder project een waar kunstwerk te maken. De meerwaarde is bij ons niet alleen te vinden in onze kennis, maar zeker ook in onze aanpak en creativiteit en doorzettingsvermogen.

 

Dahua staat in het top 3 top segment van de bewakingscamera markt!

 

Kwaliteitsproducten voor hele gunstige prijzen. Advies om gebruik te maken van een officieel installatiepartner. Bijzonder innovatief, het onderzoek- en ontwikkelingsteam bestaat uit 2000 professionals. Feedback is cruciaal. Alle feedback wordt namelijk rechtstreeks teruggekoppeld naar Dahua.

Advies van Dahua:

 

-Installatie van deze camera’s zonder officiële partner zal invloed hebben op de kwaliteit en garantie!
-Laat camera’s dus installeren door een officiële partner!

 

Waarom kiezen voor CameraInstallatie.nl?

 

-Originele producten (geen namaak)
-Uitgebreide service en support.
-Persoonlijk en professioneel contact.

 

Waarom kiezen voor Dahua?

 

-De beste prijs- en kwaliteitsverhouding.
-Technisch zeer innovatief en ontwikkeld.
-Hoge beeldkwaliteitsnormen (HD, UHD of 4K)
-Duurzame en kwalitatieve behuizingen.
-Superieur nacht zicht, met de nieuwste led technieken.
-Slimme camera’s met uitgebreide tel- en herkenning-functies.
-Alle mogelijke denkbare montagebeugels.
-Vlotte levertijden dankzij ruime voorraad.

 

Dahua heeft een zeer compleet en kwalitatief aanbod in oplossingen door middel van cameratechnieken.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant