WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua biedt thermische camera's met lichaamstemperatuur meting

Conventionele bewakingscamera’s zijn al in staat om video vast te leggen overdag en in goed verlichte gebieden. Wanneer ze echter worden geconfronteerd met een slecht verlichte ruimte of ’s nachts, beginnen de video-opnamemogelijkheden van deze camera’s te verminderen, omdat sensoren het gebrek aan licht moeten compenseren door de gevoeligheid te verhogen, en zo een ruisend beeld te produceren, als er al een wordt geproduceerd. Omdat duidelijke dag- en nachtmonitoring een belangrijke maatstaf is bij het beoordelen van de effectiviteit van een bewakingssysteem, bieden warmtebeeldapparatuur een duidelijk voordeel in hun vermogen om warmte-energie om te zetten in een voor het menselijk oog zichtbaar beeld.

Camerainstallatie.nl

Door gebruik te maken van zijn ervaring met camera-beeldanalyse en intelligente algoritmen, heeft Dahua Technology een nieuwe generatie warmtebeeldapparatuur ontwikkeld met innovatieve functies die zichtbaar licht in evenwicht brengen met infrarood, waardoor gebruikers een gebied onder alle lichtomstandigheden effectief kunnen bewaken. Bovendien omvatten deze functies geavanceerde mogelijkheden zoals intelligente temperatuurmeting en gedragsanalyse, waardoor de reikwijdte van bewakingstoepassingen zoals perimeterbeveiliging of voorspellend onderhoud van apparatuur in onderstations verder wordt uitgebreid.

De nieuwe producten maken gebruik van geavanceerde ongekoelde infrarooddetectoren met effectieve pixels van 400×300, waarmee een stijging van 40% wordt behaald ten opzichte van de vorige infrarooddetector met effectieve pixels van 336×256. Het voordeel is dat het gezichtsveld wordt vergroot, bijvoorbeeld TPC-BF5400 met 13 mm thermische lens, heeft een gezichtsveld van 29,7 × 22,3 ° en het oudere model TPC-BF5300 is 25 × 19 ° met dezelfde lens. Ondertussen hebben nieuwere modellen verbeteringen gekregen in gedetailleerde informatie, contrast en andere upgrades.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Warmtebeeldtechnologie is waarschijnlijk de meest betrouwbare beveiligingsoplossing voor perimeterbescherming. Een thermische camera is minder gevoelig voor veranderingen in de omgeving. Het detecteert bewegende mensen of objecten zelfs in totale duisternis, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

Het Dahua IVS (Intelligent Video System) is een ingebouwd algoritme voor videoanalyse dat intelligente functies levert om een ​​scène te bewaken op schendingen van tripwire, inbraakdetectie en verlaten of ontbrekende objecten. Het vereist een bepaald aantal pixels op het doel om goed te functioneren. Het model DH-TPC-BF5400-B13 kan worden gebruikt om een ​​detectiesysteem voor indringers te vormen dat als een onzichtbare muur fungeert. Bij installatie op de aanbevolen hoogte van 5 meter kan één camera een 100 meter lange afrastering bedekken.

Of het nu dag of nacht is, zolang iemand een doelgebied binnengaat, wordt er een waarschuwing naar het controlecentrum gestuurd.

 

Een thermische camera is niet alleen voor videobewaking, hij is ook geschikt voor temperatuurbewaking op afstand om ongelukken te voorkomen. Door de corresponderende relatie tussen ontvangen stralingsenergie en temperatuur te berekenen, wordt de oppervlaktetemperatuur van het doel door verschillende grijswaarden weergegeven. Momenteel ligt de tolerantie voor temperatuurmeting binnen een bepaald bereik – ± 2 ° C, ± 2%. Het biedt gebruikers veel efficiëntere realtime informatie over onderstationapparatuur, wat tijd en arbeid bespaart. Als de temperatuur van apparatuur of een deel van het station een vooraf ingestelde drempel overschrijdt, activeert het systeem automatisch een alarm- en waarschuwingsbeheer.

Voor een thermische camera is de straling niet alleen afhankelijk van de temperatuur, de omgeving zendt ook straling uit, met name objecten van hoge temperatuur op korte afstand, die worden gereflecteerd door het doeloppervlak. De uitgezonden straling van het object en de weerkaatste straling worden ook beïnvloed door atmosferische absorptie. Om de temperatuur nauwkeurig te meten, moet daarom rekening worden gehouden met het effect van verschillende stralingsbronnen.

Conventionele monitoringmethoden zijn niet voldoende om met allerlei soorten bedreigingen om te gaan. Geavanceerde technologieën zijn nodig om bedreigingen binnen de kortst mogelijke tijd effectief te voorkomen en erop te reageren. Dahua-warmtebeeldapparatuur, die deze week op Ifsec International 2018 te zien is, biedt de tools die nodig zijn om de veiligheid in een aantal toepassingen te waarborgen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant