WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Creatieve manieren om een Bewakingscamera te gebruiken

Heb je er ooit over nagedacht om je beveiligingscamera’s te gebruiken om video’s met tijdsverloop te maken of grappen te maken met je vrienden? Laat je niet al te vroeg verbazen, dat is slechts een klein deel van het creatieve gebruik dat je bewakingscamera heeft. Lees verder en ontdek de 29 beveiligingscamera’s die je misschien nog nooit hebt bedacht voor je camerasystemen. Als u meer tips en trucs voor beveiligingscamera’s vindt, laat dan alstublieft uw commentaar achter om met ons te delen.

 

Tips : als u een hoogwaardige IP-camera van de beste CCCTV-cameramerken heeft , zult u zeker verrast zijn over de volgende coole dingen die uw camera’s kunnen doen.

Camerainstallatie.nl

1. Maak Time Lapse-video’s

 

Sommige beveiligingscamera’s die zijn uitgerust met de time-lapsefunctie, kunnen video’s maken om de wijzigingen in de loop van de tijd weer te geven. En ze zijn het meest ideaal voor toepassingen zoals bouwplaatsen, weer, natuur, dieren in het wild en sloop. De Dahua camera’s zoals wij deze leveren zijn hier erg geschikt voor. Camerainstallatie.nl bied hier verschillende opties voor .

 

2. Registreer interessant dierenleven

 

Bezit je een schuur, boerderij of ranch die ver van je huis is? Schuur beveiligingscamera’s kunnen u bevrijden van verre reizen om uw dieren te controleren. Start gewoon de camera-app in het comfort van uw thuisbank en u kunt zelfs het hele spannende proces van het bevallen van het zwangere vee bekijken.

 

3. Speel Pranks op gasten of familieleden

 

Een grappig gebruik van de beveiligingscamera’s is dat je grappen kunt uithalen op de nietsvermoedende gasten, vrienden of familieleden met de alarmen of tweewegs audio . Bij voorkeur kun je ook het moment vasthouden dat ze geschrokken zijn als aandenken.

4. Monitor plaatsen zonder wifi-netwerk en stroombron

 

Geen wifi-verbinding? geen internet of geen stroom er is altijd wel een oplossing te vinden. Nu hebben de cellulaire 4G-beveiligingscamera’s u een betrouwbare beveiligingsoplossing aangeboden om plaatsen te bewaken met een beperkt of geen WiFi-netwerk en stroomvoorziening, zoals uw schuren, boerderijen, boten, bouwlocaties, vakantiehuis, campers, campings, hutten, schuur, enz.

 

5. Live-stream sociale experimenten

 

Kijken naar echte mensen die normale dingen doen, is een nationaal tijdverdrijf geworden en Reality TV is heter dan ooit. Als je op zoek bent naar de spanning van exhibitionisme, kun je je 24/7 monitoringcamera in gebruik nemen en je leven live streamen via sociale media. Een beetje extreem en gek voor jou? U kunt de camera uitschakelen, behalve wanneer u sociale activiteiten bij u thuis host. Degenen die het niet kunnen redden, kunnen nog steeds via het web afstemmen om te zien wat ze daar missen.

6. Weet de weersomstandigheden hoewel huis gebonden

 

Wilt u de weersomstandigheden van uw reisbestemming kennen voordat u vertrekt? Start de weersvoorspellingstoepassing en u ziet afbeeldingen van verschillende plaatsen in de interface. Ik wed dat je de foto’s al honderden keren hebt opgemerkt, maar niet één keer had  e verwacht dat ze zouden worden neergeschoten door de beveiligingscamera’s. Ja, dat is slechts één geheime truc van beveiligingscamera’s – om foto’s van een bepaalde plaats te maken en mensen over de hele wereld, zoals jij, in staat te stellen de weersomstandigheden te kennen zonder er daadwerkelijk te zijn.

7. Noteer gedenkwaardige familie-momenten

 

De eerste woorden van uw baby, de eerste ongemakkelijke stap en een zeldzaam familiediner zijn allemaal gedenkwaardige gezinsmomenten die u misschien mist als u niet thuis bent. Gelukkig kunnen de beveiligingscamera’s je helpen door de beelden van die waardevolle evenementen op te nemen en op te slaan. Zelfs als je fysiek niet in de buurt bent, kun je later de video’s afspelen en van het geluk genieten. Een Dahua camera bied hier veelal de oplossing voor, De gespecialiseerde camera systemen van Camerainstallatie.nl bieden hier uitkomst in.

 

8. Krijg Verzekeringskorting

 

Als gewone consument heeft u misschien alleen gekeken naar de hoge prijs van beveiligingscamerasystemen, maar de gunstige aspecten van beveiligingscamera’s genegeerd. Verzekering is een verplicht onderdeel van het worden van een huiseigenaar in de meeste omstandigheden. Over het algemeen kunnen de verzekeringsagentschappen u 10% -20% korting aanbieden met een beveiligingssysteem dat in uw huis is geïnstalleerd. Het specifieke percentage varieert met de kenmerken van systemen, dekking, verzekeringsmaatschappijen, enz.

 

9. Documenteer uw leven details

 

Denk je dat je minder eet dan gisteren en dat je dieetplan is begonnen te werken? Welnu, je gevoelens zijn veel minder betrouwbaar dan je camera’s voor huisbewaking – een onzichtbare recorder van je levensdetails. Uit de videobeelden van de camera kun je zien of je eigenlijk zo weinig eet als je denkt. De opgenomen details van beveiligingscamera’s kunnen u ook helpen slechte gewoonten te verwijderen waarvan u zich zelfs niet bewust bent, zoals onjuiste computerhoudingen en dergelijke.

10. Bespaar groots met aftrek voor kleine en middelgrote bedrijven

 

Normaal gesproken is er geen belastingaftrek voor het installeren van een huisbeveiligingssysteem, behalve in de volgende omstandigheid. Volgens de IRS kan een belastingplichtige die zijn huis gebruikt voor zakelijke doeleinden een deel van bepaalde uitgaven aftrekken, waaronder verzekeringen, nutsvoorzieningen, uitgaven voor beveiligingssystemen, reparaties en afvalverwerking. Als u een thuisbedrijf hebt zoals een kinderopvang, zelfs als het slechts deeltijd is, kunt u nog steeds een deel van de huiskosten afschrijven. Raadpleeg de belastingregels van uw lokale / federale overheid om te zien of dit van toepassing is op uw huis en bedrijf.

 

11. Voorkom baby / ouderenmisbruik

 

Een rapport van kindermishandeling wordt elke tien seconden gemaakt in de VS en ongeveer 1 op de 10 Amerikanen van 60+ hebben enige vorm van ouderenmishandeling ervaren. Omdat je je kind de hele dag niet kunt begeleiden, zit je misschien vast in de manier waarop je een veilige oppas kunt inhuren voor je lieve baby. De oppascam is de beste manier om te controleren of uw baby goed wordt verzorgd door de babysitter. En de oudere beveiligingscamera’s kunnen u helpen elke beweging van de verzorger in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat uw bejaarde ouders niet het slachtoffer worden van ouderenmishandeling.

12. Stop met verboden terrein en het vernoemen van gedragingen van buren

 

Het is onvermijdelijk om een ​​aantal ondeugende kinderen in uw buurt te hebben die over uw eigendom lopen en in dingen stapt, zoals het vernielen van de planten in uw tuin en het spelen van kip met uw auto’s wanneer u probeert te vertrekken. De bewakingscamera’s bieden een snelle oplossing om kinderen van je eigendom te houden.

13. Los huishoudelijke mysteries op

 

Je vindt de willekeurige kledingstukken overal in huis als je thuiskomt en je bent niet zeker of je de kat of de hond de schuld geeft? Of wordt je zelfgemaakte cake gepakt terwijl je de keuken verlaat en wil je weten wie het gedaan heeft? Ga voor de beelden van je huiscamera die alle ins en outs van het bedrijf registreert en je kunt alle huishoudelijke mysteries oplossen.

 

14. Last van beesten of wenst u juist dieren te filmen

 

Als je een liefhebber bent van tuinieren, zou je je misschien zorgen maken dat de eekhoorns, wasberen, menselijke dieven en ander ongedierte je tomaten aanmatigend eten terwijl je je nog steeds afvraagt ​​over de criminelen. Als je een camera met slimme bewegingsdetectie gebruikt, kun je een geluidsalarm instellen dat die beestjes afschrikt en je gemoedsrust biedt. Of heb je last van de enorme aantasting van timmermansmieren die ’s nachts in je woonkamer naar buiten komen? U kunt uw nachtzichtbewakingscamera elke nacht op een nieuwe locatie neerzetten om de bron van die fouten op te sporen en ze voor eens en voor altijd op te ruimen.

15. Maak je kinderen wakker voor school

 

Elke ochtend je kinderen wakker maken voor school is misschien een van de meest uitdagende dingen als ouder. Nu kunt u deze zware klus aan u beveiligingscamera’s overhandigen, die uw kinderen bij wektijd een alarm kansturen. Of u kunt de tweerichtingsfunctie gebruiken om een ​​mondelinge wake-up oproep te geven wanneer de tijd rijp is.

16. Beschermen tegen aansprakelijkheidsvorderingen

 

Wanneer iets ongewenst gebeurt op uw bedrijfslocatie en de klant de schuld op uw bedrijf legt, kan een goed geplaatste beveiligingscamera u helpen om de weg van het probleem te vinden en het probleem op te lossen. Als uw bedrijf inderdaad niet aansprakelijk is voor het probleem, zal de camera krachtig bewijs leveren en uw onschuld bewijzen. Zo heb ik persoonlijk meegemaakt dat een vriendinnetje van mijn dochter met stoepkrijt bezig was.. op auto’s maar goed ik kon gelukkig aantonen dat het niet mijn eigen dochter was welke schade had aangebracht.

 

17. Handhaven van interne naleving

 

Een bewakingscamera speelt een belangrijke rol bij compliance monitoring van werknemers. De beveiligingscamera’s op bouwplaatsen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het veiligheidsbeleid strikt wordt gehandhaafd door de werknemers. Videomonitoring helpt managers ook om te zien of werknemers de juiste sanitatietechnieken gebruiken, vooral voor de voedings- en hotelindustrie.

 

18. Verhoog productiviteit en winst

 

Veel medewerkers presteren niet op hun hoogste niveau tenzij ze constant onder een vorm van toezicht staan. De installatie van beveiligingscamera’s is bevorderlijk voor het verhogen van de productiviteit van werknemers. Omdat werknemers niet weten wanneer de baas hun prestaties volgt, zijn ze meestal meer toegewijd aan hun werk en handelen ze naar hun beste gedrag. Ook kan een bewakingscamera helpen uw producten op de markt te brengen. De beelden kunnen worden gebruikt om winkelpatronen te beoordelen, om producten in belangrijke zones te testen, om bewegwijzering te evalueren en om demografische gegevens te verzamelen. De waardevolle feedback van uw beveiligingscamera’s zal op zijn beurt de klantenservice helpen verbeteren en uw winst verhogen.

19. Behoud een professionele uitstraling

 

De eerste indruk is meestal niet om te keren of ongedaan te maken en zet de toon voor de volgende interacties. Wanneer consumenten uw bedrijf binnenkomen en de aanwezigheid van beveiligingscamera’s opmerken, voelen ze zich veiliger en ontvangen zij de boodschap dat u zich er ook toe verbindt uw belangen te beschermen, niet alleen die van u.

 

20. Krijg onmiddellijke medische hulp

 

Voor senioren die alleen wonen en een slechte gezondheid hebben, kunnen ze opeens last hebben van medische aandoeningen zonder begeleiders aan hun zijde. Van alle tips om de veiligheid van senioren te verbeteren , is een bewakingssysteem voor thuis absoluut de beste. De thuisbeveiligingssystemen uitgerust met noodtrekkoorden of medische waarschuwingshangers stellen hen in staat eenvoudig om hulp te vragen door eenvoudig op een knop te drukken of aan een koord te trekken. De noodhulp wordt meteen naar hun huis gestuurd en ze kunnen onmiddellijk medische hulp krijgen.

 

21. Vind je verloren huisdier

 

Wanneer u thuiskomt van uw werk en de naam van uw huisdier belt, ontvangt u geen antwoord. Nou, geen paniek. De beveiligingscamera’s kunnen u de aanwijzingen geven die u nodig hebt om uw verloren huisdier te vinden . Je kunt weten of je huisdier zich ergens in het huis verstopt of dat het buiten rent. In het laatste geval kunnen de beveiligingscamera’s de specifieke richting aangeven waar uw huisdier naar toe gaat, zodat u het kunt opsporen zonder onnodige inspanningen.

22. Stop met pesten op scholen

 

Naar verluidt is 90% van de leerlingen in groep 4-8 gepest of lastiggevallen op school. Meer dan 160.000 kinderen weigeren elke dag naar school te gaan uit angst om gepest te worden. Het installeren van beveiligingscamera’s is een handige manier om pestkoppen op school te voorkomen . Wetende dat hun elke handeling en beweging zal worden vastgelegd door de camera’s, zullen de bulling-kids pestkoppen stoppen en zichzelf gedragen.

 

23. Zorg voor de veiligheid van Latchkey Kids

 

Een huisbeveiligingssysteem met de mogelijkheid om u te waarschuwen wanneer iemand, zoals uw kind of andere familieleden, uw huis binnenkomt, kan u gemoedsrust bieden. Wanneer uw kinderen thuiskomen van school, hoeft u alleen het alarm uit te schakelen met de beveiligingscode. Er zal een tekst naar u worden gestuurd met de mededeling dat uw kinderen veilig naar binnen zijn gegaan.

 

24. Verbeter het elektriciteitsbeheer en lagere energiekosten

 

Het is misschien een aantal van jullie overkomen dat je bent vergeten het licht uit te doen wanneer je haastig van huis weggaat. Nu zijn de meeste huisbeveiligingssystemen uitgerust met diensten waarmee u de verlichting, temperatuur en enkele kleine apparaten binnen uw huis kunt regelen. U kunt op afstand de schakelaars van uw apparaten bedienen op basis van uw behoeften. Op die manier zullen uw energiekosten op de lange termijn aanzienlijk worden verlaagd.

25. Bescherm uw huis en gezin tegen brand- en gaslekken

 

Statistieken tonen aan dat het gemiddelde aantal huisbranden jaarlijks 374.000 bedraagt. Sommige beveiligingssystemen die zijn uitgerust met hittedetectoren kunnen controleren of er zich in de buurt van uw huis een brand opbouwt en moeten vooraf op de hoogte worden gebracht van de kleinste warmteverandering, waardoor verdere schade door brand wordt voorkomen. Koolmonoxide is een giftig gas dat vrijkomt uit verwarmingssystemen, kachels, brandhout en onder andere. Die huisbeveiligingssystemen met koolmonoxidedetectors kunnen u op tijd waarschuwen voor een hoog koolmonoxideniveau, zodat u onmiddellijk uit uw huis kunt komen voordat u vergiftigd bent.

26. Bewaking tegen bevriezende leidingen en overstromingen

 

In de koude winters wanneer de temperatuur onder nul kan dalen, kunnen uw leidingen worden bevroren als de verwarmingssystemen niet goed werken. De lage temperatuursensoren die op sommige beveiligingssystemen zijn toegevoegd, kunnen dergelijk incident voorkomen door u van tevoren op de hoogte te stellen wanneer de temperatuur onder een vooraf ingesteld punt daalt, zoals 40 ° onder nul. De watersensor van sommige beveiligingssystemen is ook in staat om te waken tegen mogelijke overstromingsproblemen, van sanitairproblemen tot lekkende daken of overstromende kelders. U kunt realtime meldingen ontvangen en acties ondernemen voordat de zaken uit de hand lopen.

 

27. Bedien uw deuren op afstand

 

Met een beveiligingssysteem bij u thuis, hoeft u misschien geen reserve-sleutels meer aan uw hondenuitlater of kamergenoot te geven. Nu bieden sommige beveiligingssystemen u de keuze om uw deuren op afstand te bedienen. Wanneer een loodgieter bijvoorbeeld uw lekkende waterpijp komt repareren, kunt u de deur op afstand voor hen ontgrendelen en de deur op slot doen als ze weggaan.

28. Blijf visueel contact met uw familie terwijl u weg bent

 

Of u nu op vakantie bent of niet bij uw ouders woont, met de beveiligingscamera’s met tweerichtingsaudio kunt u met uw familie chatten en visueel contact met hen houden, waardoor u geen moeite hoeft te doen om andere communicatietools te gebruiken, met name voor je technisch uitgedaagd ouders. Ook al ben je niet fysiek aanwezig, je familie zou je oprechte zorg en diepe liefde voelen.

29. Verhoog de wederverkoopwaarde van uw huis

 

Een thuis alarmsysteem laten installeren is eigenlijk een investering op lange termijn. U krijgt de terugverdientijd bij de verkoop van uw huis, omdat het bewakingssysteem de verkoopwaarde kan verhogen. Als een toegevoegde bonus, houdt het ook uw huis tijdens het verkoopproces beschermd, waar een aantal vreemden bij u thuis zullen zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant