WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Complete video analyse voor terreinbeveiliging

Video analyse voor terreinbeveiliging inzetten voor de beveiliging van terreinen die weinig overzicht hebben. Foxstream ontwikkelt en produceert complete oplossingen voor perimeterdetectie met gebruik van camera’s en thermische camera’s. De oplossingen van Foxstream onderscheiden zich door hun eenvoud in zowel gebruik als installatie en instellen en afstellen van het systeem. De FoxBox is één van hun belangrijkste producten.

Camerainstallatie.nl

FoxBox van Foxstream is een alles-in-één oplossing die in één compact apparaat zowel de hardware als de software voor perimeterdetectie bevat. De FoxBox voert de 3 essentiële functies voor beveiliging volledig autonoom uit. Het detecteert indringers, verzendt automatisch alarmmeldingen naar de meldkamer, inclusief videoclips van de melding en slaat de beelden lokaal op.

De FoxBox biedt:

 

-Integratie met centrale monitoring stations
-Real-time observatie en analyse
-Alarm- en videoweergave
-Minimaal vals alarmpercentage
-Verzenden videoclips via FTP
-Snelle en eenvoudige configuratie
-Plug’n Play-oplossing
-Overzichtelijke gebruikersinterface
-Geen server nodig
-In- en uitschakelen kan lokaal en op tijdstip

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant