WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Coffeeshop moet verplicht een camerasysteem

In Amsterdam heerst er bij veel coffeeshops de angst voor sluiting, nadat de gemeente Amsterdam verplicht heeft gesteld dat camera beelden voor minstens 21 dagen bewaard moeten worden.

 

Vanwege meerdere schiet incidenten stelde de gemeente Amsterdam dat er een goed [ HD ] camerasysteem met duidelijk beelden. welke 24/7 moeten kunnen draaien essentieel zou zijn. Zonder camerasysteem van goede kwaliteit, welke tenminste 21 dagen opname capaciteit heeft, zou de kans op sluiting van de coffeeshop een feit zijn.

Camerainstallatie.nl

Camerabeelden zijn een belangrijke factor in het oplossen van politie zaken, steeds vaker wenst de politie en of gemeente dan ook bij bepaalde bedrijven een kwaliteits camerabewaking systeem, dat voldoet aan de voorwaarden van herkenning.

 

Camerainstallatie.nl is specialist in het plaatsen van hoogwaardige kwaliteit camerabewaking systemen van tenminste HD beeld kwaliteit oplopende tot zelfs 4K opname kwaliteit. Los van het geven van advies maken wij zonder kosten een cameraplan en maken wij een passende prijs voor de gehele levering en installatie van het bewakingscamerasysteem.

Wij garanderen een scherpe prijs, goede kwaliteit, en correcte afhandeling van zaken. Zeker als eigenaar van een Coffeeshop, wenst u dat alles veilig en goed werkt, en dat u alles vanaf internet kan beheren en bekijken. Zo kan u met ons systeem via de APP live de beelden kijken en terug kijken, ook kunnen we ook een monitor in de zaakaansluiten.

 

Het mooie van een digitaal camerasysteem zoals wij deze aanbieden is dat de beeldkwaliteit dermate hoog is dat u personen zeer duidelijk zal kunnen herkennen. Ook kan u discussies doormiddel van een microfoon opnemen en aantonen dat u juist heeft gehandeld en of uitlokking aantonen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant