WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Cameras voor parkeer systeem - slagbomen en kentekens

Een goed centraal systeem waarbij camera, intercom en kentekenregistratie goed geregeld kan worden is moeilijk samen te stellen zonder de juiste kennis. Wij zijn goed in betaalbare maatwerk oplossingen waarbij de techniek de oplossing is voor vele wensen en problemen.

 

Op deze locatie hebben wij 15 camera’s in de parkeergarage mogen plaatsen en 3 buiten het terrein om aankomende autos te kunnen signaleren en registreren. Op in totaal 4 intercom/betaalautomaten zijn tevens intercom systemen geplaatst welke gekoppeld zijn aan het kenteken en camerasysteem.

Camerainstallatie.nl

De installatie van het camerabewaking en kenteken registratie systeem is volledig op basis van IP netwerk camera’s welke gebruik maken van UTP ca6a bekabeling. De bekabeling is volledig volgens de CPR nen8012 regels getrokken en opgeleverd.

 

Het beveiligen van parkeer garages is tegenwoordig bijna standaard gezien de grote kans op inbraken en diefstal in auto, motor, scooters. Je merkt steeds vaker dat de diefstal veilig in een parkeergarage gebeurd immers is deze vaak leeg en is het donker en stil.

Je kan als inbreker hier rustig je gang en je weg naar buiten vinden is vaak niet eens zo heel moeilijk.

 

Doormiddel van een goed camerasysteem van CameraInstallatie geeft het de beheerders en ook de gasten/klanten de mogelijkheid een veiliger gevoel te geven. Camera’s registreren maar signaleren ook en dat is win/win.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant