WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerainstallatie systeem voor dierenstal met koeien, schapen, kippen en paarden

Voor een dierenstal met o.a koeien, kippen, paarden en geiten hebben wij een HD bewakingscamerasysteem geïnstalleerd welke op afstand door de beheerders en de vrijwilligers kan worden bekeken online kunnen ze zo met elkaar overleggen wat handig is, en wie er dienst heeft.

 

De dieren kunnen mooi in de gaten worden gehouden ook kan er doormiddel van geluid worden gehoord of er iets aan de hand is, en dit zou in de toekomst nog naar spreken kunnen worden uitgebreid door een speaker op locatie er bij te hangen.

 

De camera’s welke de dieren in de gaten houden zijn onderhoudsvriendelijke beveiliging camera’s welke wij aan het camera Installatie systeem hebben gehangen.

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Camera’s inzetten voor het in de gaten houden van dieren

 

Het grote probleem wat eigenaren van dieren veelal hebben is de controle over wat er gebeurd als je niet in de buurt bent. Een stal, een weiland of een buiten/binnen plaats waar de dieren verblijven is veelal onbewaakt en niet in het zicht van u op het moment dat u thuis bent. Door gebruik te maken van een camerasysteem kan u altijd mee kijken en indien gewenst zelfs meeluisteren [ bij bevallingen is dit een veel gevraagde optie… ] De camera’s zoals wij ze installeren zijn ideaal te noemen voor o.a Paarden, Geiten, Koeien, Kippen, Honden, Katten maar ook hebben we het voor dolfijnen al reeds toegepast en zelfs Lama’s zijn al voorbij gekomen. zowel zakelijk, privé als voor de club/vereniging kan een camera een toevoeging zijn zo kan je met de verzorgers afspreken dat ze in de avond ook even snel meekijken of alles nog goed gaat, en als er een dier zwanger is er gekeken kan worden of alles goed gaat.

In de nacht ook duidelijke camerabeelden kunnen zien.

 

Het is natuurlijk belangrijk de bewakings beelden ook in de nacht haar scherp te kunnen zien, Wij garanderen met onze hardware de best mogelijke haalbare kwaliteit beeld ook in de nacht. Zo zijn de beelden afhankelijk van het gekozen model minimaal 15 meter in de nacht te zien, tot zelfs 50M mogelijk.

 

Paarden, Koeien, Schapen , Kippen, eigenlijk kan je met een bewakingscamera alle dieren wel in de gaten houden, met een scherm, iPhone, iPad, of via de pc op internet of interne [ wifi ] netwerk. Gaat uw dier bevallen? Of heeft u last van mishandeling? Een beveiligingscamera kan uitkomst bieden in de juiste samenstelling. Tijdelijke camera? Dat kan via een door ons bij te bestellen accu kan u de camera plaatsen waar u wenst en zo de camera zonder stroom aansluiten, e.v.t kan dit draadloos maar ook met kabel, of zelfs via 3G zo kan u altijd waar u ook bent live mee kijken naar de camera b.v. via uw telefoon, computer of Tablet.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s