WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie bestaat 20 jaar en dat vieren wij

Alweer 20 jaar geleden is het dat wij de eerste stappen hebben gezet als installatie bedrijf. Het bedrijf CameraInstallatie, begon klein met slechts 3 personen maar groeide al snel naar het mooie bedrijf dat wij nu zijn. Met 30 medewerkers zijn wij dan ook een middelgroot
beveiliging installatie bedrijf.

 

In de loop der jaren hebben wij onszelf zien groeien van een installatie bedrijf naar een bedrijf dat meer doet dan enkel installeren. Wij zijn dan ook enorm trots op al onze medewerkers waarvan enkele zelfs al vanaf het prille begin bij ons werkzaam zijn.

Camerainstallatie.nl

Het installeren van bewakingscameras zien wij dan ook als een ambacht iets dat wij met veel passie doen. Wij praten, denken, dromen in camera’s en ja daar horen ook nachtmerries bij. In de afgelopen 20 jaar hebben wij lief en leed gedeeld met onze klanten, waarvan er ook situaties waren die je niet graag verteld, emotionele verhalen maar zeker ook de verhalen die je juist wel wil vertellen de “succes verhalen”.

Om ons 20 jarig jubileum te vieren geven wij grote kortingen, maar ook extra upgrades op harddisken, camera kwaliteit en garantie. Neem snel een kijkje in ons product en pakket overzicht om de aanbiedingen terug te vinden.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant