WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

CameraBewakingSpecialist.nl

Ook de website van CameraBewakingSpecialist.nl hebben wij een nieuwe frisse look gegeven. In 2005 is de Camera bewaking specialist overgenomen door de Camera Installatie groep zo ook IP Camera Installatie.nl gericht op het installeren van IP camera systemen.

 

Het bedrijf Camera Bewaking Specialist richt zich vooral op het installeren van professionele Camerabewaking systemen welke specialistisch zijn en welke echt goed moeten functioneren. Een bouwmarkt  camera als voorbeeld zal u niet vinden bij de Camerabewakingspecialist.nl

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Stap 3

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant