WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking webhop - Camerabewakingspecialist

De webshop van www.Camerabewakingspecialist.nl vol met camerabewaking producten is compleet aangepast. Al vanaf het prille begin is Camerainstallatie betrokken bij de webshop www.Camerabewakingspecialist.nl een webshop met professionele camerabewaking producten van o.a Hikvision en Dahua.

 

Met ruim 19 jaar ervaring en los van verkoop ook installatie ondersteuning, helpdesk en zelfs een installatie service bied de webshop van Camerainstallatie grote voordelen.

 

De professionele camerabewaking producten ( o.a bewakingcameras, harddisk recorders, dome cameras ) bieden voldoende mogelijkheden om tot een compleet pakket naar uw wens en smaak te komen.

 

Op de website van Camerabewakingspecialist.nl is veel informatie te vinden over hoe de camera’s het beste te installeren zijn, maar los van de juiste info ook sterke prijzen die u niet zullen doen laten schrikken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant