WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking specialist - bewakingscamera installatie

Camerabewakingspecialist.nl Een betrouwbaar bedrijf waar u zowel camerabewaking cameras kan kopen als ook complete camerabewaking setjes incl montage en installatie. Voor advies, begeleiding en ondersteuning heeft Camerabewakingspecialist.nl een team van medewerkers welke u kunnen helpen en zelfs op locatie langs komen.

 

Camerabewakingspecialist.nl is al sinds 2003 onderdeel van Camerainstallatie.nl En een volwaardig dochter onderneming welke onder de naam Camerabewakingspecialist werken. Betrouwbare systemen van o.a Dahua, Hikvision en Axis worden verkocht en geplaatst bij de klanten van Camerabewakingspecialist.nl  en Camerainstallatie.nl

Camerainstallatie.nl

Waar bewakingcamera’s belangrijk zijn is de aanschaf ook een belangrijk onderdeel in het maken van de beste keuze. Wat is de beste bewakingscamera of een goed en betrouwbaar alarm systeem

 

Een goed advies, een betaalbaar camera of alarm systeem en een betrouwbaar bedrijf om uw producten te kopen en te laten installeren. Zonder zorgen uw beveiliging goed en snel laten installeren dat kan.

 

Benieuwd naar de voordelen van camera en alarm systemen. Kijk op www.CameraBewakingSpecialist.nl of op de site van onze alarm producten.

 

En als belangrijkste ! hoe monteren en installeren wij een alarm of een camera systeem https://camerabewakingspecialist.nl/montage/

 

Montage van bewakingscamera’s

 

Bewakingscamera monteren en installeren

 

Het installeren van een bewakingscamera of een camerabewakingssysteem is iets dat we bij Camerabewakingspecialist.nl al ruim 20 jaar doen. Een beveiligingscamera installeren is een specialistisch vak, omdat dit precies en volgens de juiste richtlijnen moet worden verricht. Onze specialisten installeren voor u een professioneel systeem waarbij alle kabels vakkundig worden weggewerkt. Dit alles met een persoonlijke en vertrouwde aanpak.

 

Bij binnenkomst zal onze monteur zich netjes bij u voorstellen. De installateur zal het cameraplan en alle instructies bij dit bezoek nog een keer goed met u doornemen. Het is namelijk van belang dat u goed begrijpt wat het plan de campagne is. Vervolgens gaat onze installateur direct aan de slag om uw bewakingscamera te monteren en installeren. Wij vertellen u graag meer over hoe het montageproces eruit ziet.

 

 

 

Het proces van uw beveiligingscamera laten installeren

 

Van A tot Z een bewakingscamera laten installeren

 

Als we beginnen met de montage en installatie van uw beveiligingscamera, starten we als eerste met het trekken van de bekabeling. Vervolgens zal onze monteur alle bewakingscamera’s programmeren en koppelen aan de harddisk recorder. Hierdoor kan de beveiligingscamera zowel live beelden weergeven als beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Zo kunt u indien nodig op uw gemak gebeurtenissen terugkijken, maar is het ook mogelijk om direct te zien wat er op een bepaalde plek aan de hand is. De installatiemonteur koppelt het systeem aan uw internetverbinding, zodat u de camerabeelden op een afstand live kunt bekijken of zelfs beelden terug kunt kijken. U kunt uw camerabeelden bekijken via een app op uw telefoon, uw computer of via een tablet. Aan het einde van de installatie neemt de monteur alles met u door en zal hij het nodige papierwerk en de stickers met u doorlopen. Het is namelijk van belang dat alles volgens de regels verloopt. Daarnaast moet voor u als klant ook alles naar wens zijn. Door alles samen door te nemen realiseren kunnen wij dit realiseren.

 

www.Camerabewakingspecialist.nl
www.Ipcamerainstallatie.nl
www.Alarmsysteeminstallatie.nl
www.gooischecamerabewaking.nl

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant