WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking laten plaatsen door monteur in het gooi

Opzoek naar een professionele partij welke bij u camerabewaking kan komen installeren In het gooi ( Hilversum, Bussum,Laren,Naarden,Baarn ) weten wij wel raad met onraad, camerabewaking systemen lossen de meeste misdrijven dan ook niet alleen op, maar ze voorkomen ze ook !

 

Het gooi ( Hilversum, Bussum,LAren,Naarden,Baarn ) is het populair bij inbrekers, maar er zijn middelen om de kans om slachtoffer te worden van inbrekers. Met een professioneel camerabewaking systeem bent u in het gooi minder populair en zal u huis beter beveiligd zijn dan uw buren.

Camerainstallatie.nl

Camerabeveiliging in het gooi laten installeren al meer dan 20 jaar installeren wij op een professionele wijze A kwaliteits camerabewaking systemen. Met meer dan 100 000 geïnstalleerde camera’s zijn we dan ook een betrouwbare partner om uw cameras te laten installeren.

 

Ons concept is simpel, een vaste lage prijs, en alles is inclusief. Onze complete camerabewaking pakketten vind u boven in het menu onder pakketten.  In het gooi uw beveiliging laten installeren camerainstallatie is de juiste keuze.

 

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD.

De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

 

Bekijk hieronder de verschillende beeldkwaliteiten VGA, HD, Full HD en Super HD.

camerabewaking in het gooi – Uw camerabewaking specialist

Camerainstallatie de camerabewaking specialist van het gooi. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van bewakingscamera’s. Het is ons doel om uw huis, kantoor of winkel te voorzien van de beste hoogwaardige kwaliteit camera’s.Wij willen u graag verbazen met de geweldige beeldkwaliteit. Bij daglicht maar zelfs ook ’s nachts zijn de beelden haarscherp. Al onze bewakingscamera’s zijn overal ter wereld te volgen via telefoon, tablet of computer. U kunt live meekijken en zelfs de opgenomen camerabeelden terug kijken.

 

Blaricum, Gooise Meren, Laren, Huizen en Hilversum  Weesp Wijdemeren
Gooi en Vechtstreek. Breukelen, Loenen en Maarssen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant