WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking in het gooi

CamerabewakinginhetGooi.nl is leverancier en installateur van hoogwaardige camerabeveiliging systemen. Wij bieden 1e klas camerasystemen welke gemakkelijk zijn te bedienen.

 

Tevens is onze service en ondersteuning na levering van top klasse.
Wij zijn onderdeel van het bedrijf CameraInstallatie.nl welke kwaliteit camerabewaking systemen installeert met eigen monteurs.

 

Camerabewaking Het Gooi levert uitsluitend topkwaliteit camerabeveiliging en service. Onze camera’s beschikken over de beste lenzen en een hoge resolutie die nodig is om uw bezittingen goed te kunnen bewaken. Op een door u gekozen plek word de recorder geplaatst. Meestal wordt op deze plaats een hoogwaardige monitor geïnstalleerd zodat de beelden direct voor u of het personeel toegankelijk zijn. Het is tevens mogelijk om op afstand toegang tot de beelden te krijgen, zodat u bijna overal ter wereld toegang heeft. Hiervoor zijn apps beschikbaar voor Apple iOS en Android besturingssystemen. U kunt op uw smartphone, tablet of laptop beveiligd inloggen. Het is zelfs mogelijk om een camera op afstand te bedienen, denk hierbij aan inzoomen of zwenken.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging en  camerabeveiliging in Het Gooi

Wanneer u kiest voor Camerabewaking in Het Gooi dan bent u er zeker van dat uw systeem aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. Wij kiezen alleen voor 100% betrouwbare topkwaliteit! Uiteraard kunt u er ook van op aan, dat wijzelf zeer vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Wij installeren de systemen altijd met vaste netwerk bekabeling dit om te voorkomen dat kwaadwillende uw draadloze systeem kunnen hacken of storen en dan alsnog ongezien kunnen stelen of zelfs inbreken.

Camerainstallatie.nl is lands bekendste camera installatie bedrijf met bedrijven onder zich zoals.
www.Camerabewakingspecialist.nl
www.alarmsysteeminstallatie.nl
www.Camerabewakinginhetgooi.nl
www.Gooischecamerabewaking.nl
www.IPcamerainstallatie.nl
www.Securityrental.eu

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant