WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging techniek met IP bewakingscamera - wij installeren bij u

IP camerasysteem camerabeveiliging:

 

Dit is de nieuwste techniek hiermee kunnen hoge camera resoluties gehaald worden tot wel 4K. Een 2 megapixel camera geeft al een perfect beeld. Echter hoe hoger de resolutie des te meer data verkeer er is op uw netwerk en in het netwerk van het camerasysteem. De bewakingscamera`s zijn middels utp bekabeling aangesloten. De voeding van de camera verloopt ook via de utp kabel middels POE Power over ethernet. De utp kabel voor de camerabewaking is ook redelijk makkelijk te verwerken deze passen vaak in bestaande kabelbuizen. IP camera`s zijn er voor binnen en buiten en met nachtzicht infrarood verlichting.

Camerainstallatie.nl

Laat u niet misleiden door “makkelijk zelf te installeren” in 90% van de gevallen zal de klant er zelf niet uitkomen. Niet omdat het zozeer heel moeilijk is, maar wel omdat het erg veel werk is de kabels te trekken, netjes weg te werken en de bekabeling op de juiste manier af te monteren. Als eenmaal de kabels zijn getrokken zal alles geprogrammeerd moeten worden, hier lopen de meeste mensen op vast. Wij van Camerainstallatie.nl  maken het u graag makkelijk, en doen het geheel ALL-IN voor u. Dat wil zeggen, voor u geen zorgen maar een compleet werkend product.

 

 

Turbo HD-TVI of HDCVI camerabeveiliging:

 

Deze techniek maakt gebruik van coax bekabeling. Er kan een Full HD resolutie gehaald worden met deze techniek. Dit is voornamelijk handig bij reeds bestaande analoge camerasystemen. Er kan immers gebruik gemaakt worden van de bestaande bekabeling. De voeding van de camera verloopt echter nog wel via een losse voeding adapter.

 

 

Camerabeveiliging met live beeld op uw telefoon en tablet:

 

Al onze camerasystemen zijn voorzien van een netwerk aansluiting en app`s om live camerabeelden te kunnen bekijken via Android of Apple telefoons en tablets. Om deze functie te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om instellingen in de modem / router aan te passen. We zullen diverse poorten moeten doorverwijzen naar uw camerasysteem. Het is ook van belang dat de upload snelheid van de internet aan sluiting voldoende is.

 

Camerabewaking voor buiten en binnen:

 

We kunnen bewakingscamera`s voor binnen en buiten toepassen. Alle camera`s zijn voorzien van infrarood verlichting. Zo is het mogelijk om in het duister alsnog (zwart wit) camerabeelden te zien. Er zijn ook licht gevoelige camera`s beschikbaar Dark fighter en starlight cameras. Deze kunnen met weinig omgevingslicht nog functioneren. Deze techniek zal in de nieuwe camera`s vaker worden toegepast.

 

 

Camerabeveiliging techniek:

 

Een beveiligingscamera is uitgerust met verschillende technieken. Bijvoorbeeld WDR (Wide Dynamic Range) deze techniek maakt het mogelijk om bij tegenlicht nog goede camerabeelden te kunnen genereren. Deze techniek is er belangrijk als u een binnen camera naar een entree laat kijken. Bijvoorbeeld in een winkelpand. Of EXIR nachtzicht techniek bij deze techniek is de infrarood led verlichting niet samen met de cameralens achter een kunststof bol geplaatst. Dit heeft als grote voordeel dat vuil en regen op de kunststof bol (dome) geen hinderlijke infrarood schitteringen en reflectie geeft. Dus beter en helder zicht in het donker.

 

 

Beveilig uw huis of bedrijf met een  IP camerasysteem zo heeft u altijd een scherpe blik op uw eigendommen.

 

Camerainstallatie.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze, al onze pakketten zijn incl installatie en montage door een camerainstallatie.nl monteur.

 

Sterke punten van een Hikvision IP camerasysteem:

 

 • POE de 12v stroomvoorziening voor de bewakingscamera`s verloopt via de utp
  kabel. Zo hoeft er maar 1 kabel naar de camera aangelegd te worden.
 • app voor uw mobiele apparaten IOS Android en Windows.
 • Beheer en bekijk camerabeelden via de Internet Explorer browser.
 • EXIR nachtzicht led techniek voor goede nacht beelden/opnamen.

 

 

Sterke punten van een Dahua IP camerasysteem:

 

 • POE de 12v stroomvoorziening voor de bewakingscamera`s verloopt via de utp kabel.
  Zo hoeft er maar 1 kabel naar de camera aangelegd te worden.
 • app voor uw mobiele apparaten IOS Android.
 • Beheer en bekijk camerabeelden via de smart PSS software.
 • P2P cloud server modem poorten hoeven niet perse opengezet te worden.

Beveiligingscamera’s inclusief installatie

 

Camerabewaking van Camerainstallatie.nl  is altijd inclusief installatie door onze gecertificeerde monteurs. Onder de installatie valt:

 • Programmeren van de camera’s en recorder
 • App aansluiten op het netwerk
 • Testen van uw camerabewakingssysteem
 • Uitleg werking en mogelijkheden systeem

Bediening via de app

 

Middels de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw beveiligingscamera’s waar u ook bent. U kunt live de beelden bekijken en zonodig foto’s maken en bekijken. Pikt de camera verdachte bewegingen op, dan krijgt u daar een push-melding van.

Camerabewaking voor uw woning en inboedel

 

Een UTP bedraad camerasysteem is nodig bij woningen met waardevolle eigendommen, zodat potentiële inbrekers worden afgeschrikt. Ook wordt door de camerabeelden de pakkans vergroot, mochten inbrekers het toch willen proberen.

 

 

De camera’s worden zowel binnen als buiten geïnstalleerd op inbraakgevoelige punten van de woning. Camerabewaking laten installeren bij u neem gerust contact met ons op voor meer informatie zodat wij u kunnen ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Misschien bent u al lang aan het twijfelen om een HD camerasysteem voor uw woonhuis aan te schaffen. Misschien is het de prijs, of wellicht wilt u het zelf aansluiten maar bent u opzoek naar een goed advies.

Of u kunt geen installateur vinden waar u het door wil laten installeren. Wij voorzien u van een vrijblijvende beveiliging offerte met een duidelijke uitleg en een open prijs indicatie. Zo heeft u geen verassingen achteraf en kunt u goed overwegen of u een HD camerasysteem gaat aanschaffen.

 

Onze cameramonteurs installeren veelal binnen een week uw camerasysteem netjes en discreet. Ze bekijken samen met u naar de best mogelijke hoek voor de bewakingscamera’s en leggen u uit hoe u gebruik kunt maken van de software & installeren de app voor de camera’s op ieder gewenst apparaat. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de camera’s op uw camerasysteem thuis te bekijken wanneer dat gewenst is.

 

Gespecialiseerd in camera beveiliging Voor iedere omgeving een passende oplossing

 

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@camerainstallatie.nl

Camerabewaking laten installeren

 

Op de foto ziet u een mooie dahua bewakingscamerainstallatie zoals wij deze voor een van onze klanten in Amersfoort hebben mogen installeren. Oorspronkelijk waren er al reeds 4 camera’s geplaatst, echter als uitbreiding hebben wij hier twee camera’s aan toe mogen voegen. De harddisk recorder is ingeruild deze was vier kanalen en bied nu ruimte voor acht kanalen.

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D
ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren. Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant