WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera bestemd voor online streaming - HD kwaliteit

Online live camerabeelden aanbieden voor websites is populair denk aan Bigbrother, of Utopia, maar ook scholen maken er gebruik van. Wij leveren al enkele jaren de installatie’s en camera’s voor diverse gemeentes, scholen en instellingen zodat deze gebruik kunnen maken van de moderne techniek. Of het nu gaat om een online lezing, het live volgen van een trouwerij vanuit het buitenland, of het volgen van een vergadering… online meekijken naar camera beelden is wat wij kunnen leveren en installeren.

 

 

Camerainstallatie.nl

Unieke camera streaming projecten:

 

Wij zijn trots op onze unieke projecten, zo hebben we voor AT5 mee mogen werken aan de live uitzendingen van SAIL 2015, of wat te denken van de KAMASUTRA beurs 2015 waarbij 12 camera’s live hebben uitgezonden over internet. Diverse gemeentes welke gebruik maken van onze camera’s , Grote dance events welke onze camera’s gebruiken om live te streamen of op te nemen.

 

Advies? informatie of offerte? bel of mail ons gerust!Huren van camera’s is een mooie manier om de kosten laag te houden en altijd het nieuwste van het nieuwste in te kunnen zetten. Als bedrijf leveren en installeren wij al reeds 16 jaar onze diensten.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant