WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera bekabeling en recorder in patchkast af monteren

De vraag is steeds vaker of het af monteren van bekabeling van de camera systemen in een afgesloten kast kan plaatsvinden. Wij installeren eigenlijk al jaren de UTP en Coax bekabeling af in een afgesloten patchkast.

 

De UTP bekabeling monteren wij op een patchpaneel netjes zodat
het ook makkelijk en logisch om te patchen is in een POE switch.

 

Los van de logische nummering en volgorde van de kabels is alles in een patchkast afgesloten hierdoor kan een schoonmaakster en of persoon die er niet in mag komen niet perrongeluk iets
fout aanraken en of doen.

 

Er is op deze locatie een installatie gedaan op basis van DCA bekabeling op Cat6. Veelal indien er al reeds een patchkast aanwezig is maken we van de gelegenheid gebruik om de patchkast tevens netjes op te schonen en netjes en fris te maken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant