WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

beveiligingscamera buiten met kleur in de nacht

Beveiligingscamera buiten gebruiken of laten installeren door een vakman. Wij installeren en plaatsen de beste beveilingscamera voor buiten bij u op locatie. Het is altijd zoeken naar wat voor de klant de beste beveiligingscamera zou kunnen zijn, want de keuze is reuze.

 

Op dit moment van schrijven is het neusje van de zal, de beste bewakingscamera een full color turret camera. Wij verkopen deze speciale kleuren nachtcamera’s  compleet incl montage ! dat wil zeggen u hoeft alleen maar te zeggen waar u de camera zou wensen en wij zorgen dat alles van A tot Z geplaatst zal worden.

Camerainstallatie.nl

De beste beveiligingscamera

In weer en wind, in dag en nacht, met of zonder sneeuw de bewakingscamera voor buiten moet er goed tegen kunnen. De goedkopere bewakingscamera’s zullen het na een jaartje een stuk minder goed doen. Beslagen lens of condens en zelfs vlekken in beeld, uitvallenden stroom toevoer of roest.

 

Wij installeren de beveiligingscamera voor buiten compleet

Geen half werk, maar complete installatie van de beveiligingscamera op locatie. De bewakingscamera voor buiten zal door ons worden voorzien van een kabel en u zal hier niks van zien. Wij plaatsen vele duizenden camera’s per jaar en iedere installatie is een waar kunstwerk.

 

Wij zorgen voor een nette kabel afwerking, via het kruipluik, onder de dakpannen of via creatieve manieren die we zoeken met kennis uit het verleden.

 

 

Koop geen WIFI camera voor buiten

Hoe mooi en simpel het ook zou lijken, koop geen WIFI buiten camera zou ons advies zijn. Een Wifi camera lijkt zo perfect maar niks is minder waar. UW Wifi netwerk zal erg veel stress krijgen en trager worden, en uw beelden zijn niet altijd vloeiend… Laat staan als u meerdere bewakingscamera’s buiten wil gaan plaatsen.

 

De levensduur van een WIFI buitencamera is ook vele malen korter dan een bekabelde buitencamera van hogere kwaliteit. Neem dus geen risico en gebruik gewoon een bekabelde buitencamera. En laten we eerlijk wezen, de stroom kabel zit toch nooit op de juist plek waar u de Wifi camera zou willen plaatsen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant