WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiliging installatie monteurs in beeld

Ons zonnetje in huis, al meer dan 6 jaar werkzaam als monteur binnen Camerainstallatie.nl. Het installeren van camera’s en het trekken van kabels, je moet iedere dag creatief zijn en oplossingen zoeken en routes voor de bekabeling.

 

Allain, is een hardwerkende goede collega met inzet voor 10. Goed gemutst en altijd vrolijk, zelfs al is er regen dan nog zal hij in T-shirt de zon overbrengen op zijn collega’s…Zingen, dansen… en lekker bezig zijn, Allain krijg je niet boos, niet gek… en al helemaal stress “ komt goed, duurt alleen wat langer”

 

Allain is familie, en ons mooie bedrijf is een familie… een grote familie met passie en kunde. Binnenkort komt er gezinsuitbreiding want Allain krijgt een baby.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant