WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Betaalbare digitale WIFI internet deurbel 119,- euro

Eigenlijk zou iedereen een digitale deurbel moeten hebben en voor slechts 119,- euro is dat ook voor iedereen mogelijk. CameraInstallatie.nl heeft de DID501 deurbel met enorme korting groot ingekocht, en geen 299,- maar slechts 119,- euro.

 

Een WIFI deurbel met camera en APP voor de telefoon. Zo kan u altijd en overal zien wie er voor de deur staat. Deze slimme deurbel kan een uitkomst zijn als u veel
bezoek heeft als u er niet bent aan uw deur.

 

et een slimme deurbel kan je op je smartphone zien wie er aanbelt waar ter wereld je ook bent. Zolang je maar bent verbonden met het internet. Ideaal om te kunnen communiceren met de pakketbezorger als je niet thuis bent. Of wellicht wil je liever niet opendoen als er een ongenode gast voor de deur staat.

 

Een draadloze deurbel, wifi deurbel, draadloze intercom of een slimme deurbel. Camerainstallatie kiest voor een draadloze deurbel maar er zijn meer opties! zo kan u kiezen voor een wifi deurbel met een ontvanger of juist een deurbel waarbij je direct met je bezoeker voor de deur praat en hem of haar zelfs ziet staan op uw telefoon met een APP.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant