WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie op onze website

Op onze website kan u snel en makkelijk de prijs berekenen van een compleet beveiligingscamera systeem. En met een compleet systeem bedoelen wij ook echt compleet, dus incl de beveiligingscamera, de recorder, harddisk, bekabeling, de beugels, en de gehele montage incl het
trekken van de kabels.

 

Maar wat kost een beveiligingscamera nu echt? Compleet incl alle
benodigdheden en zonder verborgen kosten. Wij verkopen professionele
beveiligingscamera producten en dit doen wij al 22 jaar. Op https://camerainstallatie.nl/pakket-samenstellen/ kan u gemakkelijk
en snel zelf uw pakket samenstellen of het nu gaat om een beveiligingscamera of meerdere beveiligingscamera’s wij bieden altijd een passende oplossing voor een betaalbare prijs.

Camerainstallatie.nl

Meer informatie vind u ook op onze beveiligings informatie pagina
waarop ook de links staan voor het maken van een afspraak van een
Beveiliging advies gesprek, of het berekenen van de prijs van een
camerabewaking systeem installatie.

 

Een beveiligingscamera laten installeren door een vakkundig monteur doe je niet iedere dag, het is dan ook veelal een eenmalige investering waarvan je hoopt dat de beveiligingscamera nooit echt nodig zal zijn. Maar mocht de camera nodig zijn dan moet hij het wel doen, en graag ook echt bruikbare camerabeelden.

Camerainstallatie monteur

Niet iedere beveiligingscamera is goed, of past bij uw situatie. Het kopen van een goedkope beveiligingscamera op een webshop is veelal een kat in de zak, want of u krijgt het niet goed werkende, en achteraf is het toch wel lastig om de kabels netjes te krijgen en dit alles zonder schade of zichtwerk.

 

Maar soms blijkt ook dat u een camera gekocht te hebben welke een verkeerde lens heeft voor uw situatie, of het beeld is overdag prima maar in de nacht slecht beeld. Hoe krijg je dan de juiste camera, met de juiste lens en goed nachtzicht en dit alles ook nog eens dat het echt goed werkt.

Maak gebruik van de kennis van de vak specialist, en koop bij een specialist die weet wat ze verkopen, en die de goederen ook echt kennen.

Er zijn genoeg webshops te vinden die mooie beveiliging producten verkopen, maar 99% van deze bedrijven hebben geen voorraad en zullen de producten ook nooit in hun handen krijgen. Veel van deze webshops versturen vanuit de leverancier en weten niet hoe het product echt werkt ( anders dan wat er in de boekjes staat )

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant