WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Angst na beschieting - bewaking en beveiliging

APELDOORN – Besir Baba heeft thuis nog steeds uit angst de gordijnen dicht. Zijn nachtclub City Club in Apeldoorn werd in november beschoten. Opsporing Verzocht vertoonde dinsdagavond beelden van de schutter.

Besir Baba zag de beelden van de beschieting van zijn zaak nu ook pas voor het eerst: ‘Ik schrok er van. Hoe eenvoudig mensen aan kunnen komen, schieten en wegrennen. Hoe simpel!’ Het is voor hem nog steeds onduidelijk uit welke hoek de beschieting kwam. Ook de politie heeft nog geen idee. Voor de beschieting werd er voor zijn pand ook al brand gesticht in juni.

Camerainstallatie.nl

Onzekerheid groot

De gebeurtenissen houden zijn gezin in de greep: ‘We hebben thuis nog steeds de gordijnen dicht. Ook overdag. Ik zorg ook dat mijn vrouw niet alleen over straat gaat. We gaan altijd samen.’ Ondanks alles heeft hij zijn zaak wel gewoon open: ‘Ik heb wel extra camerabewaking en beveiliging aan de deur. In de weekeinden fouilleren we extra.’

Hij is blij met de steun die hij krijgt van politie en gemeente: ‘Dat is echt positief. De burgemeester weet hoe ik als ondernemer ben.’ Ook merkt hij dat het geen negatieve invloed op zijn klandizie heeft: ‘We krijgen zelfs meer klanten.’

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant