WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Amsterdamse serie-inbreker schrikt van bewakingscamera

AMSTERDAM – (AT5) Een serie van drie woninginbraken afgelopen zomer in Buitenveldert en Amstelveen is vermoedelijk door een en dezelfde inbreker gepleegd. Van twee inbraken en een poging tot inbraak heeft de politie nu camerabeelden vrijgegeven.

 

Bij een inbraak aan de Vijverhoef in Amstelveen op 9 juli rond half vier ’s nachts, is te zien hoe de inbreker schrikt van de camera die buiten in de tuin hangt. De beelden worden getoond in het AT5-programma Bureau 020. De drie inbraken zijn hoogst waarschijnlijk door dezelfde man gepleegd. Een politiewoordvoerder zegt dat onderzocht wordt of de man bij nog meer inbraken betrokken is.

Camerainstallatie.nl

Theedoek over camera
De verdachte loopt vervolgens met zijn handen voor zijn gezicht op het terras van de tuin en rommelt aan de deur. Daarna loopt hij uit beeld, pakt een theedoek en houdt die voor zijn gezicht. Hij loopt richting de camera en hangt de theedoek vervolgens over de lens, waarna hij het huis binnengaat.

 

Op 11 juli aan de De Cuserstraat in Buitenveldert doet de man tevergeefs een poging. Dit keer heeft hij wel nagedacht over de mogelijkheid van camera’s en heeft zijn gezicht bedekt. Als de lichten in het huis aangaan, vertrekt de man.

 

Herkenbaar in beeld
Aan de Cannenburg in Buitenveldert op 12 augustus slaat de man waarschijnlijk weer toe. Om half vier ’s nachts, gaat hij de woning binnen. Dit keer heeft hij de camera waarschijnlijk niet door, want nu is hij herkenbaar in beeld.

De verdachte is een man met een slank postuur. Hij heeft donker opgeschoren haar, kort aan de achter- en zijkant en langer bovenop. De man heeft opvallende tatoeages op zijn armen.

 

Camerabewaking laten installeren heeft nut ! een camera schrikt dan ook echt af. niemand wil herkenbaar in beeld als degene stoute dingen doet ! Een bewakingscamera op uw woonhuis installeren om te voorkomen dat inbrekers uw huis kiezen kan een
wijze investering zijn om inbraken in uw woning te doen voorkomen.

 

Camerainstallatie.nl is reeds 20 jaar professionele installateur op het gebied van bewakingcamerainstallatie systemen.

Camerainstallatie beveiligingsbedrijf in Amsterdam

Camerabewaking / Camerainstallatie is hét allround beveiligingsbedrijf voor Amsterdam en omgeving. Met professionele medewerkers die adviseren, installeren, onderhouden en rapporteren. Wij waken terwijl u rustig kunt slapen!

 

Beveiligingscamera’s

Een camerasysteem voor uw object kan meerdere doelen hebben. Deze systemen worden ingezet voor herkenning, ter observatie of het identificeren van personen. Beveiligingscamera’s geven u niet alleen de mogelijkheid om calamiteiten te voorkomen of de daders te registreren, maar werken ook preventief. Ook kunnen camera’s worden gebruikt om bijvoorbeeld op afstand iemand toegang te geven tot een gebouw of terrein.

Tags:
bestuurbare dome bewakingscamera bewakingscamera kopen bewakingscamera op evenementen camerabewaking camerabewaking evenementen camerabewaking inhuur camerabewaking verschillen camera in beeld camerainstallatie pakket camera pakket camera plan camera politie camera set dahua dahua installatie dahua specialist databekabeling; netwerk bekabeling deurbel met app did501 digitale deurbel hoe duur is camerabewaking inbrekers intercom intercom met app intercom wifi internet intercom kostencalculator camerabewaking mobiele meldkamer netwerk kabels trekken poe intercom ptz dome camera ring deurbel ring deurbel installatie ring installatie ring pro tijdelijke camerabewaking vakantie verhuur camerasystemen verschillende soorten camerabewaking videomuur videowall wat kost een camerasysteem wifi camera deurbel wifi deurbel

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant