WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Altijd zicht op je woning met deze beveiligingscamera

Ben jij het type dat zich ongerust maakt bij een bezoek aan de bioscoop of een etentje in een leuk restaurant? Wellicht staat er iemand aan de deur met ongure bedoelingen of is er een inbreker die de huisraad meeneemt. Of misschien wil je gewoon in contact blijven met je kinderen die alleen thuis blijven. Wat je reden ook mag zijn, met een bewakingscamera heb je altijd zicht op je woning. Zowel binnen als buiten. Wat de opties zijn kun je op deze pagina lezen.

 

Welke beveiligingscamera heb je nodig?

 

Er zijn veel merken en modellen om uit te kiezen, dat maakt de keuze niet bepaald eenvoudig. Het kan voordeel bieden om een beveiligingscamera aan te schaffen die niet gebonden is aan een specifiek merk of ecosysteem. Zo zijn de Nest camera’s van Google en de Blink serie is van Amazon. Dit hoeft geen probleem te zijn tenzij je smart home apparaten van andere fabrikanten wilt installeren.

 

 

Camerainstallatie.nl

Indoor beveiligingscamera

 

Deze beveiligingscamera is bedoeld voor gebruik in huis. Dit betekent bijvoorbeeld dat de camera niet waterdicht is, de lens is ontworpen voor beelden op relatief korte afstand in een normale woonsituatie. Dit betekent dus ook scherpe opnames met kunstlicht of in de nacht. Hoewel een indoor camera de veiligheid in huis aanzienlijk kan verbeteren, en je bij afwezigheid een oogje in het zeil laat houden, kan een wakend oog wel een beetje eng overkomen.

Outdoor beveiligingscamera

 

Deze beveiligingscamera is bedoeld voor gebruik buitenshuis. De behuizing zal waterdicht zijn. Dan hebben we het met name over regen, het is niet de bedoeling om deze IP camera’s geheel onder te dompelen. Daarnaast is het ook verstandig om een outdoor bewakingscamera onder een afdak of ander type overkapping te plaatsen, zo voorkom je druppels op de lens die het zicht kunnen belemmeren. Ditmaal is de lens ontworpen voor een grotere afstand.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant