WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Alarmsysteem voor woningen en bedrijven

Jouw veiligheid, waar je ook bent

Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

 

Een alarm systeem van RISCO of AJAX zoals wij die installeren geeft u voor een lage eenmalige investering een A merk alarm systeem volledig geïnstalleerd bij u thuis door een van onze eigen monteurs.

 

Een Alarm systeem compleet incl montage en installatie leveren wij al vanaf 799,- euro en dat is geheel compleet incl montage door onze alarm installatie monteurs.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Met een alarmsysteem beveilig je uw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Alle alarmsystemen die wij leveren zijn draadloos. Het voordeel van een draadloos huisalarm is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren en dus ook geen gaten in je muur of kabels door je huis.

 

Met een alarminstallatie in huis ga je met een gerust hart de deur uit.

Een Ajax alarm systeem kan u indien u dat zou wensen met onze hulp ook zelf installeren. Wij ondersteunen u dan telefonisch met de installatie. Wenst u toch een monteur dat is ons werk wij doen dat graag.

 

Het koppelen van een camera aan een alarm systeem of andersom een alarm pir aan een camera kan ook, dit kan voordelen hebben met warmte detectie en of het aansturen van bestuurbare PTZ dome camera’s.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant