WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

32 MP Vandaal- en weersbestendige panoramacamera van Dahua

Dahua komt met een 32MP (4x8MP sensoren, 1 IP-adres) Multi-Sensor Panoramische Bullet IP-Camera. Deze biedt een panoramische kijkhoek van 180 graden, geeft ’s nachts haarscherp kleurenbeeld door de Starlight-technologie en ondersteunt intelligente functies zoals Tripwire en Intrusion.

 

Dankzij de IP67 en IK10 keurmerken is de camera zonder problemen buiten toe te passen. Daarvoor zorgen ook de uiterst lichtgevoelige sensoren. Bij een sluitertijd van 1/30s wordt al bij 0,05 lux een kleurenbeeld verkregen. Beeldtransmissie gebeurt met compressie volgens H.265/H.264/H.264B/H.264H/MJPEG(Sub Stream). Er kunnen drie streams gelijktijdig worden gegenereerd, voor ontvangst op recorders, beeldschermen en smartphones. Zoomen kan alleen digitaal en wel tot een factor 16. Mocht het netwerk even uitvallen, dan worden beelden altijd nog bewaard op een geïnstalleerde SD-kaart, tot 128 GB. De behuizing is van metaal

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant