WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
CameraInstallatie.nl

180 graden groothoek Dahua camera met meerdere sensoren, de oplossing voor echt breed beeld

Camerainstallatie.nl | Echte groothoek IP camera
Echte groothoek IP camera
Camerainstallatie.nl | Dahua multi sensor camera
Dahua multi sensor camera
Camerainstallatie.nl | Grootste hoek mogelijk
Grootste hoek mogelijk
Camerainstallatie.nl | Alles in een keer zien
Alles in een keer zien
Echt breedbeeld met deze 180 graden IPcamera

Groot groter grootste, deze multi sensor IP camera geeft u het meeste beeld technisch mogelijk

Contact Wij bellen je terug
De beste bewakingscamera's vanNederland
Camerainstallatie.nl | De beste bewakingscamera's van<span>Nederland</span>
Professionele installatie en ondersteuning
Camerainstallatie.nl | Professionele installatie en ondersteuning
Contact Camerainstallatie.nl

180 graden groothoek Dahua camera met meerdere sensoren, de oplossing voor echt breed beeld

De Dahua WizMind 2×4MP Full-Color Dual-Lens Splicing turret netwerkcamera is een geavanceerd
beveiligingsmodel dat is ontworpen om een uitstekende beeldkwaliteit
en geavanceerde functies te bieden. Met zijn witte lichtbereik van maar liefst 40 meter en IP67-classificatie is deze camera geschikt
voor gebruik in verschillende omgevingen, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

 

 

De camera beschikt over twee 4MP-sensoren met een grootte van 1/1.8 inch en twee 3,6 mm-lenzen. Door deze combinatie kan de camera een panoramisch
beeld van 180 graden vastleggen, waardoor een breed surveillancebereik wordt gegarandeerd. Met H.265 en H.264 dual encoding biedt de
camera efficiënte videocompressie, waardoor de opslagruimte en de netwerkbelasting worden verminderd.
Bovendien ondersteunt hij triple stream voor een flexibele streaming van verschillende resoluties.

 

 

De camera kan beelden vastleggen met een maximale framesnelheid van 25fps bij een resolutie van 84096 x 1800 pixels, wat resulteert in
scherpe en gedetailleerde opnames. Dankzij de dag/nachtfunctionaliteit kan de camera zowel overdag als ’s nachts hoogwaardige beelden
vastleggen. Het witte lichtbereik van 40 meter zorgt voor voldoende verlichting, zelfs in donkere omstandigheden.

 

 

Met een dynamisch bereik van 140 dB biedt de camera uitstekende beeldkwaliteit, zelfs in situaties met grote contrasten tussen lichte
en donkere gebieden. Daarnaast beschikt de camera over geavanceerde functies zoals SMD 4.0 (Smart Motion Detection), inbraakdetectie,
tripwire, heatmap en personentelling, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor geavanceerde video-analyse en beveiligingstoepassingen.

 

De Dahua WizMind-camera is uitgerust met een ingebouwde microfoon en ondersteunt audio IN/OUT-functionaliteit, waardoor het mogelijk is om
geluid op te nemen en te verzenden. Daarnaast beschikt hij over alarm IN/OUT-poorten, waardoor
externe apparaten kunnen worden geactiveerd op basis van detectiegebeurtenissen.
De camera is ook voorzien van een sleuf voor een microSD-kaart, waardoor lokaal opslaan van beeldmateriaal mogelijk is.

 

 

De voeding van de camera kan worden geleverd via een 12 VDC-voedingsbron of via Power over Ethernet (PoE+) conform de
802.3at-standaard. Bovendien ondersteunt de camera ePoE (extended Power over Ethernet),
waardoor langeafstandstransmissie en -voeding mogelijk zijn via Ethernetkabels.

De beste bewakingscamera's voor u thuis of kantoor

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Waarom voor een 180graden groothoek IPcamera kiezen ?

Het gebruik van een IP-camera met meerdere sensoren om een groothoekbeeld van 180 graden te krijgen, biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele camera’s:

 

 

 1. Grotere dekkingshoek: Een camera met meerdere sensoren kan een veel bredere dekkingshoek bieden dan een enkele sensorcamera. Met een beeld van 180 graden kan één camera een groot gebied vastleggen, wat betekent dat er minder camera’s nodig zijn om dezelfde ruimte te bewaken. Dit bespaart kosten en vereenvoudigt de installatie.
 2. Naadloze beeldweergave: Door het gebruik van meerdere sensoren en lenzen kan een camera met groothoekbeeld een naadloos panoramisch beeld produceren zonder onderbrekingen of blinde vlekken. Dit zorgt voor een vloeiende en continue weergave van het bewaakte gebied.
 3. Minder onderhoud: In plaats van meerdere individuele camera’s te moeten installeren en onderhouden, kan een enkele camera met meerdere sensoren hetzelfde brede beeld bieden. Dit vereenvoudigt het onderhoudsproces, aangezien er minder apparatuur is die moet worden gecontroleerd, schoongemaakt en gekalibreerd.
 4. Vereenvoudigde videobewaking: Met een groothoekbeeld van 180 graden kunnen beveiligingspersoneel en operators een bredere weergave van het bewaakte gebied in één oogopslag zien. Dit vergemakkelijkt het monitoren van grote ruimtes, zoals parkeerterreinen, magazijnen of stadions, en helpt bij het identificeren van verdachte activiteiten of gebeurtenissen.
 5. Kostenbesparing: Door het gebruik van slechts één camera met groothoekbeeld in plaats van meerdere individuele camera’s, kunnen kosten worden bespaard op het gebied van aanschaf, installatie en bekabeling. Ook kan het vereenvoudigde systeembeheer leiden tot lagere operationele kosten op de lange termijn.

camera-installatie en beveiligingssystemen

Camerainstallatie.nl is een gespecialiseerd bedrijf dat uitgebreide ervaring heeft op het gebied van camera-installatie en beveiligingssystemen.
Het bedrijf kan u helpen met het installeren van een IP-camera met meerdere sensoren, zoals de
Dahua WizMind 2×4MP Full-Color Dual-Lens Splicing turret netwerkcamera, en kan daarmee uw zorgen
wegnemen en stress verminderen.

 

 

 

Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen vertrouwen op de diensten van Camerainstallatie.nl:

 1. Expertise en ervaring: Camerainstallatie.nl beschikt over een team van deskundige installateurs die bekend zijn met de nieuwste technologieën en installatiemethoden. Ze hebben ruime ervaring in het installeren van complexe beveiligingscamera’s, waaronder modellen met meerdere sensoren. Ze begrijpen de technische aspecten en vereisten van dergelijke camera’s en kunnen deze efficiënt en professioneel installeren.
 2. Professionele installatie: Het correct installeren van een IP-camera met meerdere sensoren is essentieel om optimale prestaties en dekking te garanderen. Camerainstallatie.nl zorgt voor een professionele installatie van de camera, waarbij rekening wordt gehouden met de juiste positionering, bekabeling en configuratie. Ze zorgen ervoor dat de camera optimaal functioneert en de gewenste beveiligingsdoelen worden bereikt.
 3. Advies op maat: Het team van Camerainstallatie.nl kan u voorzien van advies op maat, gebaseerd op uw specifieke behoeften en situatie. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste camera met meerdere sensoren, de ideale locatie voor installatie bepalen en aanvullende functies en instellingen aanbevelen die passen bij uw beveiligingsdoelen.
 4. Stressvrije installatie: Door de installatie uit te besteden aan professionals van Camerainstallatie.nl, kunt u zich concentreren op uw eigen taken en gemoedsrust hebben in de wetenschap dat de installatie in goede handen is. Ze zullen het volledige installatieproces afhandelen, inclusief het configureren van de camera, het uitvoeren van tests en het geven van uitleg over het gebruik ervan.
 5. Ondersteuning en service: Camerainstallatie.nl biedt ook aanvullende ondersteuning en service na de installatie. Mocht u vragen hebben of technische assistentie nodig hebben, dan staan ze klaar om u te helpen. Ze zorgen voor een goede werking van het camerasysteem en kunnen eventuele problemen snel oplossen.

Waarom kiezen voor Dahua en niet een ander merk IPcamera ?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor Dahua in plaats van andere merken bij het selecteren
van een IP-camera voor beveiligingsdoeleinden.

 

 

 

Hier zijn enkele belangrijke aspecten die Dahua onderscheiden:

 1. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Dahua staat bekend om de productie van hoogwaardige beveiligingsapparatuur. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Dahua-camera’s zijn ontworpen en vervaardigd volgens strikte normen, wat resulteert in duurzame en betrouwbare apparatuur.
 2. Breed productassortiment: Dahua biedt een breed scala aan beveiligingsproducten en -oplossingen die aan verschillende behoeften en toepassingen kunnen voldoen. Of het nu gaat om IP-camera’s, NVR’s, video-analyse of toegangscontrolesystemen, Dahua heeft een uitgebreid assortiment producten om aan uw specifieke vereisten te voldoen.
 3. Geavanceerde technologieën en functies: Dahua is innovatief op het gebied van beveiligingstechnologie en brengt regelmatig nieuwe functies en mogelijkheden naar voren. Ze integreren geavanceerde technologieën zoals H.265 videocompressie, WDR (Wide Dynamic Range), intelligente video-analyse en AI (Artificial Intelligence) in hun camera’s, waardoor gebruikers profiteren van verbeterde beeldkwaliteit, efficiëntie en beveiligingsfuncties.
 4. Schaalbaarheid en flexibiliteit: Dahua begrijpt dat de beveiligingsbehoeften van organisaties en individuen kunnen variëren en veranderen. Dahua-producten bieden schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen of kunnen worden uitgebreid naarmate de behoeften groeien.
 5. Wereldwijde aanwezigheid en ondersteuning: Dahua heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en biedt ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Ze hebben een uitgebreid netwerk van distributeurs, partners en serviceproviders, waardoor ze klanten kunnen voorzien van technische ondersteuning, installatieassistentie en onderhoudsdiensten.

 

 

 

Het is belangrijk op te merken dat de keuze voor een merkcamera ook afhankelijk is van specifieke vereisten,
budgetten en individuele voorkeuren. Het is raadzaam om uw behoeften te evalueren, verschillende merken te
vergelijken en indien mogelijk professioneel advies in te winnen om de beste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

 

 

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant