WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Alhua camera

Een Alhua camera of een Dahua camera? Het is toch echt een Dahua camera, maar veel klanten noemen het al jaren een Alhua camera. Wij van CameraInstallatie.nl zijn diamond partner van Dahua en leveren deze camera’s niet alleen, maar installeren ze ook. Dat is nu net wat ons zo uniek maakt!

 

Een Dahua camera kopen is niet moeilijk, want deze kunt u gemakkelijk online bestellen. Nadat de camera besteld is bij een willekeurige webwinkel moet u het zelf installeren, programmeren en een kabel trekken. Ons concept is wat makkelijker, maar daar betaald u natuurlijk ook voor.

 

Wij komen gewoon langs met de materialen: Dahua camera, recorder en kabels. Wij plaatsen de Dahua camera en monteren deze bewakingscamera bij u op de muren, trekken de kabel en stellen alles juist in. U heeft er geen omkijken naar en dat is uniek.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Dahua camera's: de beste keuze voor uw beveiligingssysteem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar beveiligingssysteem? Dan is het tijd om te kiezen voor de beste optie: een Dahua camera. Hoewel veel klanten deze camera’s al jarenlang ten onrechte ‘Alhua camera’s’ noemen, willen we u graag laten weten dat het echt een Dahua camera is. Als diamond partner van Dahua bij CameraInstallatie.nl bieden we niet alleen deze hoogwaardige camera’s aan, maar installeren we ze ook voor u. Dat is wat ons zo uniek maakt!

 

Het kopen van een Dahua camera is geen ingewikkelde opgave, aangezien u deze eenvoudig online kunt bestellen. Maar nadat u de camera heeft besteld bij een willekeurige webwinkel, moet u deze zelf installeren, programmeren en kabels trekken. Bij ons gaat het net even wat makkelijker, maar daar staat natuurlijk een prijs tegenover.

 

Bij CameraInstallatie.nl nemen we al het gedoe voor u uit handen. Wij komen bij u langs met alle benodigde materialen, zoals de Dahua camera, recorder en kabels. Ons ervaren team plaatst de Dahua camera en monteert deze professioneel op uw muren. We zorgen voor het trekken van de kabels en stellen alles correct in. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, en dat is wat ons uniek maakt.

 

Met onze service krijgt u niet alleen een hoogwaardig beveiligingssysteem, maar ook gemoedsrust. U kunt vertrouwen op de expertise van onze professionals, die ervoor zorgen dat uw Dahua camera perfect geïnstalleerd wordt. Bescherm uw eigendommen met de beste beveiligingsoplossing die er is en kies voor CameraInstallatie.nl.

 

Wilt u meer weten over onze Dahua camera’s en installatieservice? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte beveiligingsoplossing voor u te creëren.

Ontdek de wereld van beveiliging met Dahua camera's

In de snel evoluerende wereld van beveiligingstechnologie heeft DAHUA zich gevestigd als een toonaangevend merk, en hun uitgebreide assortiment camera’s biedt geavanceerde oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Laten we een duik nemen in de diverse modellen die DAHUA te bieden heeft en de innovatieve technologieën die ze onderscheiden.

 

 • DAHUA IPC-HDW5541TMP-AS-LED-S2
  Dit model is een uitstekend voorbeeld van de geavanceerde technologie die DAHUA in zijn camera’s integreert. Met een hoge resolutie van 5 megapixels levert de IPC-HDW5541TMP-AS-LED-S2 heldere en scherpe beelden. Wat het onderscheidt, is de Starlight-technologie, waardoor de camera zelfs bij weinig licht uitstekende prestaties levert. Het is ideaal voor situaties waarin nachtzicht van cruciaal belang is.
 • DAHUA DH-IPC-HDW5831R-ZE
  Voor diegenen die flexibiliteit in zoom nodig hebben, biedt de DH-IPC-HDW5831R-ZE een indrukwekkende 8 megapixel resolutie en 4x optische zoom. De Smart IR-technologie past automatisch de intensiteit van de infrarode verlichting aan, wat zorgt voor duidelijke beelden, zelfs in volledige duisternis. Deze camera is perfect geschikt voor het bewaken van grote gebieden waar details van cruciaal belang zijn.
 • DAHUA DH-IPC-HDBW3541E-AS
  Voor buitenbeveiliging is de DH-IPC-HDBW3541E-AS een robuuste keuze. Met zijn weerbestendige behuizing kan deze camera de elementen trotseren terwijl hij nog steeds scherpe 4-megapixelbeelden vastlegt. De ingebouwde microfoon en luidspreker stellen gebruikers in staat om te communiceren met personen voor de camera, waardoor een extra laag beveiliging en toezicht wordt toegevoegd.
 • DAHUA DH-SD59432XA-HNR
  Voor geavanceerde toepassingen biedt DAHUA de DH-SD59432XA-HNR, een PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera met een indrukwekkende 32x optische zoom. Met 4K Ultra HD-resolutie en intelligente videoanalyse biedt deze camera een ongeëvenaarde precisie in bewaking. Ideaal voor situaties waar dynamisch toezicht vereist is, zoals grote openbare ruimtes.

 

Innovatieve Technologieën

DAHUA integreert cutting-edge technologieën om de prestaties van hun camera’s te verbeteren. Enkele opvallende kenmerken zijn:

 • Starlight-technologie: Voor verbeterde prestaties bij weinig licht, waardoor kleurenbeeldvorming mogelijk is, zelfs bij minimale verlichting.
 • Smart IR: Automatische aanpassing van infrarode verlichting om een helder nachtzicht te behouden zonder overbelichting.
 • Artificiële Intelligentie (AI): Met geavanceerde AI-functies zoals gezichtsherkenning en gedragsanalyse wordt het beveiligingsniveau naar een hoger niveau getild.
 • PTZ-functionaliteit: Pan-Tilt-Zoom-mogelijkheden voor flexibel en dynamisch toezicht.
Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

De kracht van samenwerking: voordelen van een complete Dahua installatie

In de wereld van beveiliging is consistentie vaak de sleutel tot effectiviteit. Een complete DAHUA installatie, waar zowel de recorder als de camera’s afkomstig zijn van hetzelfde merk, biedt tal van voordelen die de algehele beveiligingsprestaties verbeteren. Laten we eens kijken naar de kracht van deze samenwerking en waarom het de investering waard is.

 

1. Naadloze Integratie

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van zowel DAHUA recorders als camera’s is de naadloze integratie. Doordat beide componenten van dezelfde fabrikant zijn, zijn ze specifiek ontworpen om perfect samen te werken. Dit resulteert in een soepele en efficiënte werking van het hele systeem, met minimale kans op compatibiliteitsproblemen.

 

2. Optimaal Gebruik van Functionaliteiten

DAHUA-producten worden vaak geleverd met geavanceerde functies en technologieën. Door zowel de recorder als de camera’s van hetzelfde merk te gebruiken, benut je de volledige reeks functionaliteiten optimaal. Denk hierbij aan intelligente videoanalyse, bewegingsdetectie, gezichtsherkenning en andere geavanceerde beveiligingsfuncties die naadloos samenwerken.

 

3. Eenvoudige Configuratie en Onderhoud

Het gebruik van een uniforme set apparatuur vereenvoudigt de configuratie en het onderhoud van het beveiligingssysteem. Installateurs kunnen sneller en efficiënter werken omdat ze bekend zijn met de specifieke kenmerken van DAHUA-producten. Dit vertaalt zich niet alleen in een vlottere installatie, maar ook in een vereenvoudigd onderhoudsproces op de lange termijn.

 

4. Uniform Design

Een complete DAHUA installatie zorgt voor een uniform design. Zowel de recorders als de camera’s hebben vaak een consistent en gestroomlijnd ontwerp, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een professionele uitstraling geeft aan het beveiligingssysteem.

 

5. Betrouwbaarheid en Stabiliteit

DAHUA staat bekend om zijn betrouwbare en stabiele beveiligingsoplossingen. Door te kiezen voor een complete installatie van dit merk, profiteer je van de robuuste betrouwbaarheid waar DAHUA om bekend staat. Dit is essentieel voor een effectief beveiligingssysteem dat 24/7 moet kunnen functioneren.

 

6. Gecoördineerde Software-Updates

Wanneer zowel de recorder als de camera’s van hetzelfde merk zijn, worden software-updates gecoördineerd. Dit zorgt ervoor dat alle componenten van het systeem gelijktijdig worden bijgewerkt, waardoor compatibiliteitsproblemen tussen oudere en nieuwere versies worden geminimaliseerd.

Een primeur in Nederland

 

Nog steeds trots zijn wij op het feit dat we als een van de eerste Dahua naar Nederland hebben gehaald en samen met Dahua verschillende projecten hebben gedaan. Toen back in the days kende niemand Dahua nog en moesten we iedereen vertellen over de prijs, kwaliteit, mogelijkheden en natuurlijk dat het Dahua was en niet Alhua.

 

 

 

Echte liefhebbers

 

Wij zijn groot voorstander van Dahua. Niet alleen als leverancier, maar zeker als installateur en zelfs als gebruiker. Nagenoeg al onze eigen monteurs en medewerkers hebben thuis namelijk ook een Dahua bewakingscamera systeem hangen.

 

Wilt u een goed camerabewaking systeem? Kies dan zeker voor Dahua, want dit merk is op dit moment niet voor niets één van de beste te verkrijgen.

Dahua nieuws

 

Dahua heeft onlangs een baanbrekende technologische vooruitgang aangekondigd in de vorm van intelligente videoanalyse. Door kunstmatige intelligentie te integreren, kunnen Dahua-camera’s nu geavanceerde functies bieden, zoals gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en zelfs gedragsanalyse. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor een proactieve benadering van beveiliging, waardoor gebruikers potentieel verdachte activiteiten snel kunnen identificeren en erop kunnen reageren.

Waarom Dahua kiezen

 

Dahua heeft zich bewezen als een betrouwbaar merk met hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Door te kiezen voor Dahua, investeer je in geavanceerde technologie die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook de efficiëntie verbetert. Het merk staat bekend om zijn voortdurende innovatie en toewijding aan het leveren van oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de beveiligingsindustrie.

 

Dahua camera: een aantrekkelijke keuze!

Dahua onderscheidt zich op verschillende manieren, waardoor het een aantrekkelijke keuze is, zelfs in vergelijking met duurdere concurrenten.

 

 1. Prijs-kwaliteitverhouding: Een van de sterke punten van Dahua is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt geavanceerde beveiligingstechnologieën en innovatieve functies zonder de hoge prijs die vaak aan premium merken verbonden is.
 2. Innovatie: Dahua staat bekend om zijn voortdurende innovatie op het gebied van beveiligingstechnologie. Ze nemen snel nieuwe ontwikkelingen over en integreren deze in hun producten. Hierdoor blijf je met Dahua op de voorhoede van beveiligingsoplossingen, zelfs zonder de extra kosten die bij sommige andere merken komen kijken.
 3. Uitgebreid assortiment: Dahua biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, van eenvoudige camera’s tot geavanceerde systemen met kunstmatige intelligentie. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om een oplossing te kiezen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften, zonder dat je overbodige functies hoeft te betalen.
 4. Betrouwbaarheid: Dahua heeft zich gevestigd als een betrouwbaar merk met duurzame producten. Hun camera’s en systemen worden getest en staan bekend om hun betrouwbare prestaties, wat essentieel is voor een effectieve beveiliging.
 5. Gebruiksvriendelijkheid: Dahua streeft ernaar om hun producten gebruiksvriendelijk te maken. Van installatie tot dagelijks gebruik, ze begrijpen het belang van een intuïtieve ervaring. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijk om de beveiligingsapparatuur effectief te beheren, zelfs zonder uitgebreide technische kennis.
 6. Deskundig advies: Professionele installateurs hebben uitgebreide kennis van Dahua-producten en kunnen je adviseren over de beste configuratie voor jouw specifieke behoeften. Ze begrijpen de technische details en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste camera’s, sensoren en andere componenten.
 7. Nauwkeurige installatie: Een professionele installateur zorgt ervoor dat alle componenten van het beveiligingssysteem nauwkeurig worden geïnstalleerd. Dit omvat de positionering van camera’s voor maximale dekking, correcte bekabeling en configuratie van het systeem voor optimale prestaties.
 8. Optimale integratie: Als je meerdere beveiligingscomponenten hebt, zoals camera’s, alarmsystemen en toegangscontroles, kan een professionele installateur zorgen voor een naadloze integratie van al deze elementen. Dit maximaliseert de efficiëntie van het hele beveiligingssysteem.
 9. Training en ondersteuning: Professionele installateurs bieden vaak training over het gebruik van het Dahua-systeem. Ze kunnen je leren hoe je de software moet bedienen, beelden moet bekijken en eventuele meldingen moet begrijpen. Ook bieden ze meestal ondersteuning na installatie, wat handig is als er vragen of problemen optreden
 10. Betrouwbaarheid en garantie: Door te kiezen voor professionele installatie, ben je verzekerd van een betrouwbare werking van het systeem. Bovendien bieden veel installateurs garanties op hun werk, wat extra gemoedsrust geeft.
 11. Veiligheid en privacy: Een professionele installateur begrijpt het belang van privacy en kan ervoor zorgen dat de camera’s op een ethische en wettelijke manier worden geplaatst. Ze zullen ook ervoor zorgen dat alle instellingen voldoen aan de privacywetten en -reguleringen.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl