WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Alhua camera

Een Alhua camera of een Dahua camera? Het is toch echt een Dahua camera, maar veel klanten noemen het al jaren een Alhua camera. Wij van CameraInstallatie.nl zijn diamond partner van Dahua en leveren deze camera’s niet alleen, maar installeren ze ook. Dat is nu net wat ons zo uniek maakt!

 

Een Dahua camera kopen is niet moeilijk, want deze kunt u gemakkelijk online bestellen. Nadat de camera besteld is bij een willekeurige webwinkel moet u het zelf installeren, programmeren en een kabel trekken. Ons concept is wat makkelijker, maar daar betaald u natuurlijk ook voor.

 

Wij komen gewoon langs met de materialen: Dahua camera, recorder en kabels. Wij plaatsen de Dahua camera en monteren deze bewakingscamera bij u op de muren, trekken de kabel en stellen alles juist in. U heeft er geen omkijken naar en dat is uniek.

Camerainstallatie.nl

Een primeur in Nederland

Nog steeds trots zijn wij op het feit dat we als een van de eerste Dahua naar Nederland hebben gehaald en samen met Dahua verschillende projecten hebben gedaan. Toen back in the days kende niemand Dahua nog en moesten we iedereen vertellen over de prijs, kwaliteit, mogelijkheden en natuurlijk dat het Dahua was en niet Alhua.
 

 

 

 

Gratis adviesgesprek Camerainstallatie.nl

Echte liefhebbers

Wij zijn groot voorstander van Dahua. Niet alleen als leverancier, maar zeker als installateur en zelfs als gebruiker. Nagenoeg al onze eigen monteurs en medewerkers hebben thuis namelijk ook een Dahua bewakingscamera systeem hangen.

Wilt u een goed camerabewaking systeem? Kies dan zeker voor Dahua, want dit merk is op dit moment niet voor niets één van de beste te verkrijgen.
 

 

 

 

 

Neem contact op Camerainstallatie.nl