WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Een alarm systeem installeren

Of eigenlijk, een alarm systeem laten installeren. Dat is wat wij als bedrijf  doen. Wij leveren complete pakketten, waar alle materialen en de installatie service bij in zit. Vooraf spreken we alles netjes door en voorzien wij u van een degelijk advies met bijpassende offerte.

 

Na akkoord op de offerte, komen onze monteurs bij u langs. Op locatie zullen zij nogmaals de installatie en wensen met u door nemen,waarna zij aan de slag gaan met de installatie en montage van het gehele alarmsysteem. Na de installatie van alle sensoren en melders, installeren we ook de bijbehorende app op uw telefoon(s) en geven we een duidelijke uitleg.

 

Na dit alles heeft u een compleet alarm systeem, maar wat gebeurd er daarna? Niet iedereen heeft behoefte aan maandelijkse kosten, of om een dergelijk systeem te huren/leasen of abonnementskosten van een meldkamer. Daarom bent u bij ons na oplevering direct eigenaar van uw eigen alarmsysteem, maar bieden wij optioneel de keuze om een meldkamer af te sluiten indien u daar behoefte aan heeft.

Camerainstallatie.nl

Ajax alarmsysteem

Camerainstallatie.nl |  In zwart en wit verkrijgbaar
In zwart en wit verkrijgbaar
Camerainstallatie.nl | App verkrijgbaar
App verkrijgbaar
Camerainstallatie.nl |  Compleet pakket
Compleet pakket
Camerainstallatie.nl | Groot gebruiksgemak
Groot gebruiksgemak
Camerainstallatie.nl |  Geschikt voor prive en zakelijk
Geschikt voor prive en zakelijk
Camerainstallatie.nl | Op maat
Op maat
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Een app waarmee u het alarm systeem kunt bedienen 

Dankzij de gebruiksvriendelijke app bent u in staat het alarm systeem gemakkelijk en overal te bedienen. Via de app kunt u het systeem o.a. aan of uit zetten, meldingen bekijken of een alarmsignaal binnenkrijgen met duidelijke info wat er aan de hand is.

Camerainstallatie.nl

Draadloos of bekabeld alarm systeem? 

Standaard bieden wij een draadloos alarmsysteem aan, dat gebruikt mag worden tot een VRKI klasse 2. Soms wordt er echter door de klant of verzekering de voorkeur gegeven aan een bedraad systeem. Ook hiervoor hebben wij de benodigde certificaten in huis, om dit op de juiste manier aan te leggen.

Camerainstallatie.nl

Voor de gemiddelde woning worden er vaak niet bijzonder veel eisen gesteld aan een alarmsysteem. In sommige gevallen eist de verzekering een oplevering conform VRKI klasse 2 (en soms 3, afhankelijk van situatie). Zakelijk kan dat snel anders zijn omdat grotere bedrijven sneller rekening moeten houden met waarde en attractiviteit van de inventaris/goederen, of een showroom of magazijn hebben. Hier kunnen afhankelijk van het soort object best wel wat regels aan vast zitten, waar niet altijd even goed en grondig over geïnformeerd wordt.

 

Daarom raden wij u altijd aan om bij uw verzekering te informeren naar hun eisen omtrent inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf.

 

Met de informatie die u hier verkrijgt, kunnen onze adviseurs met u mee kijken naar het juiste advies. Zeker wanneer u te maken heeft met wet- en regelgeving, is kennis en ervaring goud waard!

Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Camerainstallatie.nl

Beweging sensoren binnen en buiten

 

Het mooie van ons alarm systeem is dat er zowel binnen als buiten bewegingsdetectie toegepast kan worden. Wel zo fijn dat u de mogelijkheid heeft om iemand al te kunnen detecteren, wanneer diegene zich nog op uw terrein bevindt en niet pas wanneer ze bij uw woning of bedrijf binnen zijn.

 

Klimt er iemand over de poort? Of lopen ze uw pad op? Dan kan het alarm direct af gaan.

 

Een fijne aanvulling is dat wij zelfs uw lampen mee kunnen laten schakelen met de alarm melding, dan staan de inbrekers vol in het licht.

Medewerker van CameraInstallatie.nl aan het werk

Rookmelders en lek/water detectie

Een alarm systeem bestaat uit meer dan enkel raam/deur contacten of bewegingsmelders. Zo kunnen wij ook andere detectoren plaatsen; zoals glasbreuk/rook/brand/temperatuur/Co2 of water melders.

 

Dit is wel zo prettig omdat de meldingen bewezen zeer accuraat zijn, maar ook omdat u zo alles in 1 systeem kan integreren. Dan eindigt u niet met diverse systemen die naast elkaar draaien.

Wist u dat rookmelders sinds 2022 ook verplicht zijn? Zakelijk dienen ze aanwezig te zijn op de looproutes in een pand en particulier 1 per woonlaag.

 

Ook fijn is dat ze onderling gekoppeld kunnen worden, waardoor er zeer nauwkeurig kan worden weergegeven wat er waar precies aan de hand is.

Genoeg van al die beunhazen?
Bekijk onze pakketten

Raam en deursensoren

Standaard is een alarmsysteem altijd wel uitgerust met enkele raam/deur sensoren.

 

Denk hierbij o.a. aan de voordeur, achterdeur, garagedeur maar denk ook zeker aan bad- of slaapkamerramen of juist de kleine raampjes die vaak vergeten worden dicht te doen. Een grote meerwaarde van deze sensoren is dat u in de app een pop-up kunt instellen, die u er van op de hoogte stelt of er nog ramen/deuren vergeten zijn om te sluiten bij het inschakelen van het alarm.

 

Mocht u in bezit zijn van elektrische poorten/hekken of garagedeuren, dan is het fijn om te weten dat wij hier slimme relais tussen kunnen zetten. Zo kunnen wij deze namelijk aan het systeem toevoegen, waardoor u ook deze via de app op afstand kunt bedienen. Super handig, wanneer u niet thuis bent maar wel even iemand moet toe laten.

Wel of geen meldkamer?

Dit is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Standaard communiceert de alarmcentrale (het hoofd bediendeel) via de internet (of 4G) verbinding met de app op de telefoon van de gebruikers. Door middel van deze app kunt u het gehele alarm systeem bedienen maar ook krijgen u of andere gebruikers de alarmmeldingen binnen. Gaat u op vakantie? Dan kunt u verschillende personen (tijdelijk) toevoegen aan het systeem waardoor zij ook de meldingen kunnen ontvangen. Zo kan een vriend, kennis, buurman of buurvrouw snel een melding krijgen wanneer er iets niet klopt.

Camerainstallatie.nl |

Motion detection

Camerainstallatie.nl |

Hoog bereik

Camerainstallatie.nl |

Sirene 85-113 dB

Camerainstallatie.nl |

App

Camerainstallatie.nl |

Op maat

Camerainstallatie.nl |

Aansluitbaar op camera bewakingssysteem

Camerainstallatie.nl

Foto van een meldkamer

Wilt of kunt u dit niet allemaal in eigen beheer houden? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om het systeem te kunnen koppelen aan een alarm meldkamer. Hier worden de meldingen door een centralist opgevangen. Deze kan dan afhankelijk van de afspraken uzelf of een alarmopvolgingsdienst alarmeren. Indien er sprake is van videoverificatie, dan mag de centralist zelfs de politie aansturen om bij een geverifiëerde melding direct te komen.

Camera's toevoegen aan uw alarm systeem

Met videoverificatie wordt er bedoeld dat u bewegingssensoren met een camera, of zelfs uw gehele camerasysteem kunt toevoegen in de app. Zo heeft u in een oogopslag live de beelden van uw camerasysteem in uw alarm app. Ook kunnen de sensoren en camera’s onderling gekoppeld worden.

 

Bent u toe aan een echt goed alarm systeem zonder zorgen?

 

Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor het ontvangen van een passend advies en het inplannen van een monteur die de installatie bij u zal komen uitvoeren.

ajaxsirene boven een witte dome camera hangend aan muur

Fijn geholpen! Goede service tijdens verkoop en installatie! Zeer content met de gang van zaken en de geïnstalleerde apparatuur. Werkt perfect!

Michel Eskes

Alles goed geregeld! Bedankt! :). Problemen heel erg snel opgelost! Zeer snelle service! Bedankt mannen!

Daniel Rustenburg

Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon! Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one!!

Selma Topuz

Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Ellen Staphorsius

Uitstekend bedrijf, met monteurs die meedenken. Kan nu vanaf de I-pad of mobile zien, wie voor de deur staat en communiceren gaat prima. Bedankt voor de installatie!

Joop de Vries