WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Zwarte bewakingscamera op woonhuis voor beveiliging systeem

Het huis is het beste te beveiligen met een niet al te opvallende camera, subtiel is vaak al meer genoeg dan de nadruk leggen op een grote camera. Wij kijken altijd naar de best passende kleur, en indien nodig spuiten we de camera in een gewenste ral kleur.

 

Bij dit woonhuis hebben we gekozen voor een mooie zwarte camera, met dag en nachtzicht voorzien van infrarood en natuurlijk een hoge beeld kwaliteit. De beveiliging van een woonhuis is iets persoonlijks, en het moet ook passen bij het huis, een camera is niet altijd mooi maar we kunnen het wel zo installeren en monteren dat het mooier is dan standaard.

 

Het camerasysteem zelf is gekoppeld aan het netwerk, hierdoor kan de gebruiker makkelijk en ook zelf het systeem beheren, gebruikers aanmaken, en beelden live kijken en zelfs terug kijken in begrijpelijke taal. Wij werken met uitsluitend professionele merken, zo ook de software welke wij meeleveren is uiterst professioneel en begrijpbaar voor een ieder.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant