WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis en schuur beveiligd met camerabewaking - CCTV

Steeds populairder zijn CCTV camera’s aan het worden, niet alleen de kwaliteit van het beeld maar ook de betaalbaarheid van de producten maken het dat steeds meer huishoudens kiezen
voor een camerabewaking systeem.

 

Een goede kwaliteits camera zal zeker een jaar of 10 mee kunnen gaan, dat is dan ook zeker voor de langere duur een prima investering. Zeker als u de installatie door een ervaren en
vakkundig installatie bedrijf zal laten uitvoeren zal dit de kwaliteit en levensduur alleen maar tegoeden komen.

Camerainstallatie.nl

Op de foto’s van dit mooie camerabewaking project wat wij hebben mogen installeren, is duidelijk te zien hoe wij te werk gaan. Onze kracht zit hem o,a in onze ervaring en passie voor techniek, zo installeren wij alles keurig netjes zonder dat u een kabel zal zien. De bewaking camera’s hangen zowel netjes als ook gericht op het doel van het object en of de omgeving wat u in beeld wenst te brengen.

 

Maar wat kost een camerabewaking systeem en of een bewakingsamera systeem voor u wij hebben hier een makkelijke rekentool online voor klaar staan, op deze manier kan u snel
uitrekenen wat het beveiligen van uw woning zal gaan kosten als u het door Camerainstallatie wenst te laten leveren en installeren [ plaatsen ]

Laat camerabewaking voor u werken en houd ongewenste gasten buiten de deur. Met onze handige APP kan u altijd en overal uw bewakingsbeelden in de gasten houden en live volgen wat er gebeurd of achteraf de beelden terugkijken.

 

Camerabewaking en beveiliging laten installeren is ons werk sinds 1999 doen we dit dan ook met passie. Met onze kennis en ervaring weten wij als geen ander ieder project tot in de puntjes te verzorgen.

 

Een camerabewaking installatie medewerker van Camerainstallatie.nl is een vakbekwaam installateur met kennis van zaken [ zo ook IT/ICT technisch ] en hebben wij alle kennis in huis om ieder project groot of klein perfect te installeren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant