WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis beveiliging met FULL HD Bewakingcamera's

Je huis optimaal beveiligen doe je met zowel goede sloten, een alarm systeem en tevens natuurlijk goede beeld kwaliteit camera’s. Er is gekozen voor het model HDW3200S een van de betere POE gevoede camera’s van het populaire merk Dahua.

 

Alle camera hebben wij doormiddel van slechts 1 kabel per camera kunnen voeden, op deze manier heeft u nagenoeg geen zichtbare kabels die u kan zien. Alles is netjes achter de stenen door onze monteurs geïnstalleerd.

 

Centraal in huis hebben wij een digitale harddisk recorder geplaatst welke alle camera’s opneemt en welke centraal te benaderen is. Het gemak van een dergelijke recorder (NVR) is groot u hoeft administratief weinig meer te doen alles is via een recorder te benaderen en zo kan u in een overzicht alle camera’s bedienen en terug kijken.

 

Beveiligingscamera certificatie? Onderhoud aan videobewakingscamera of uw bekabeling laten doormeten / certificeren? Laat een monteur van CameraInstallatie het onderhoud uitvoeren dan weet u zeker dat het op de juiste manier gaat.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant