WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning in Breda voorzien van HD bewakingcamerasysteem

Je woning goed beveiligen kan met goede sloten, een hek, verlichting een alarm systeem en natuurlijk een camerasysteem. Het is een kwestie van de juiste middelen inzetten tegen ongewenste gasten. UW eigen huis beveiligen met een frisse blik en kijk op belangrijke zaken dat is wat wij doen.

 

Onze adviseur is uw persoonlijke aanspreekpunt, iemand met kennis van zaken en die niet alleen kijkt naar de beste oplossing voor de best passende prijs maar ook kijkt naar de techniek, de mogelijkheden en u alles kan vertellen over wat er wel of niet mogelijk is.

 

Wij noemen onszelf een product specialist, een beveiliging specialist met kennis van zaken en passie voor zijn vak. Wij zijn geen verkoper, geen opdringerige praatjes maar puur advies met passie voor ons vak.

 

Voor deze woning in Breda was ons advies HD bewakingcamera’s aangesloten op ene daarvoor bestemde harddisk recorder die de cameras zal aansturen. In Breda is er veel behoefte aan camerabewaking, niet voor niks plaatsen we ruim 30 systemen alleen al in Breda per maand.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant