WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Witte bewakingscamera's model: Domecamera

Witte bewakingscamera’s op een witte muur en wit plafond, aangesloten op een harddisk recorder en monitor voor overzicht van het winkel gedeelte… de beelden zijn live en terug te spelen in HD beeld kwaliteit [ 720P ] gezichten zijn perfect en haar scherp te herkennen. De bekabeling is keurig netjes afgewerkt en geen kabel is te zien, hierdoor is het camerasysteem niet al te veel aanwezig en is er geen nadruk op de camera’s.

 

Door gebruik te maken van 1 kabel per camera waar zowel het netwerk als ook het stroom over loopt zijn er geen stopcontacten nodig bij de camera plek/locatie. Hierdoor is alles mooi en overzichtelijk. Alle netwerk kabels voor de IPcamera’s zijn getrokken van de camera naar de opname recorder.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant