WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

VVE parkeergarage en openbare ruimtes

Een mooi project, een VVE beveiligen door middel van Camerabewaking door de parkeergarage en in de openbare ruimtes. VVE’s kiezen er steeds meer voor om camerabewaking aan te schaffen i.v.m. vandalisme, maar ook voor bewijslast indien er iets gebeurt binnen de VVE. Met deze Full HD bewakingscamera’s worden alle hoeken in de gaten gehouden waardoor er niets meer te missen valt.

 

Met de stevige beugel en vandaal bestendige bewakingscamera kan deze niet zomaar vernield worden. Door middel van een Netwerk Video Recorder kan de klant de beelden LIVE op de smartphone, tablet en PC bekijken. De NVR bevat standaard een 1000GB harde schijf die de beelden opslaat. Het opgenomen beeldmateriaal is circa.  2 weken en worden daarna overgeschreven met nieuw beeldmateriaal.

 

Wilt u meer informatie over een Camerabewaking systeem? Dan kunt u ons bellen op 036 52 90 007.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant