WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Videobewaking VVE

Videobewaking is binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) een belangrijk punt, hoe minder gestolen en of beschadigd zal raken hoe minder de kosten die ze delen zal zijn. Binnen een VVE is er een beheer over een stuk eigendom, vaak is dit een flat, of een appartement maar dit kan ook een straat zijn of zelfs een bedrijfsgebouw.

 

De kosten voor deze leden worden gedeeld, het algemeen onderhoud maar ook aangebrachte schade’s en verzekeringen vallen hier onder. De overlast door hangjongeren, diefstal en beschadigingen zijn vaak een groot probleem immers is het bewijzen van schuldenlast enorm moeilijk.

Camerainstallatie.nl

Een bewakingscamera kan uitkomst bieden, snel de beelden terug kijken en indienen bij de politie of de verzekering of het aanspreken van de persoon

 

welke de schade gemaakt heeft kan een hoop tijd, geld en ergernis
besparen. Met de komst van scherpe beveiligingscamera’s.

 

Beveiliging en camerabeveiliging voor een VVE

Beveiliging en camerabewaking voor een VVE is voor ons als bedrijf een specialiteit, door kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies en alles binnen een financieel plaatje gieten.

Het leasen van bewakingscamera’s of het huren van
beveiliging is tevens een optie alsmede betalen op afkoop. voor eigenaren van flats, etages, portiekwoningen en appartementen in
Verenigingen van Eigenaren is het belangrijk te weten van de TCO zijn , hoe lager deze zijn hoe makkelijker een camerabewaking installatie is uit te voeren.

 

Voor ieder budget is er een beveiligingsoplossing te vinden, ook als we het hebben over toegang controle, meldkamer koppeling, verlichting, bewakingscamera en creatieve beveiligingsoplossingen.

 

Zo beveiligen we ook parkeer garages met bewakingscamera’s binnen en buiten, en maken we hier gebruik van bekabeling, wifi , en 3G verbindingen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant