WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Toegangscontrole systeem met beheer software

Dit digitale toegangscontrole systeem van het merk Paxton welke wij hebben geïnstalleerd is voorzien van een beheer server/software systeem. Doordat het systeem digitaal is kunnen de pasjes en armbandjes en sleutelhangers digitaal worden aangemaakt en gekoppeld aan een persoon of groep. De sloten en deuren zijn volledig aangepast om het systeem werkend te maken. Een centraal systeem en het beheer daarvan is op drie balie’s geïnstalleerd zodat verschillende beheerders hier toegang tot hebben.

 

Ook de intercom en de camera’s zijn gekoppeld aan het systeem zodat incidenten
makkelijk te herleiden zijn. Op dit moment zijn we nog bezig de gehele balie om te bouwen met nieuwe techniek. Hiervoor zijn zowel glasvezel als Cat6A B2ca kabels getrokken. Doormiddel van de 10Gbit verbindingen is er meer dan voldoende bandbreedte voor de vele camera’s en continue date stroom die over dit netwerkt loopt.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Uw beveiliging en toegangscontrole systeem laten installeren

 

Graag horen wij uw installatie wensen, op die manier kunnen wij een passend en persoonlijk advies voor u opmaken. Aan de hand van onze offerte met daarin het advies wat het best passende zou zijn voor uw wens/situatie kan u rustig bekijken of dit past binnen het budget en natuurlijk of het klopt met het gene wat u zelf in gedachten had. Als u gekozen heeft voor een van onze opties dan komen onze installatie monteurs het camerabewaking systeem, alarm systeem of intercom systeem bij u installeren.

 

Extra installatie mogelijkheden

 

U heeft bij ons verschillende extra installatie mogelijkheden, zo kunnen wij als extra service ook gelijk netwerk kabels voor u trekken, Wifi zenders plaatsen en het wifi signaal versterken door gebruik te maken van UNIFI zenders van het merk ubiquiti. Als installatie specialist van ubiquiti weten wij als geen ander een UNIFI wifi systeem tot een perfecte installatie af te ronden. OF heeft u wel eens gedacht aan een slimme digitale internet deurbel ook hier weten wij als geen ander een mooie installatie van te maken.

 

Meer informatie over toegangscontrole onze informatie en offerte aanvraag pagina

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant