WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Slimme woning met slimme camerabewaking

Een slimme woning met slimme camerabewaking, dat wil toch iedereen? Een goede slimme bewakingscamera is een camera die uw eigendommen in de gaten houdt, een waarschuwing geeft als er iets aan de hand is, welke een alarmsignaal laat afgaan en u kan waarschuwen bij het detecteren van bewegingen.

Camerainstallatie.nl

Het is vanzelfsprekend dat een goede bewakingscamera ook in de nacht heldere en duidelijke beelden geeft, waardoor personen, auto’s en objecten herkend kunnen worden. Met onze speciale full color bewakingscamera’s zijn de nachtopnames net zo duidelijk als de beelden die overdag gemaakt zijn. Deze bewakingscamera’s zijn er namelijk voor gemaakt om in de nacht herkenbare en duidelijke camerabeelden op te kunnen nemen.

Wij installeren vakkundig bewakingscamera’s met goed nachtzicht en duidelijk beelden in kleur. De camera’s worden geheel naar wens samengesteld en in dezelfde kleur gespoten als uw woning.

 

Op de foto’s ziet u een nieuwbouwwoning met door ons in kleur gespoten full color camera’s. De camera’s leveren zowel overdag als ’s nachts perfecte beelden, zijn volledig bekabeld en de kabels zijn netjes weggewerkt. Onze monteurs leveren enkel vakwerk waarbij alle bekabeling netjes weggewerkt wordt.

Beveiligingscamera

Wanneer je hard gewerkt hebt ga je met een voldaan gevoel naar huis, de plek waar je woont en al je waardevolle spullen hebt staan. Of het nu om uw huis, bedrijfspand of winkel gaat, je wilt te allen tijde voorkomen dat er ingebroken wordt. Met een IP camera is worden jouw eigendommen altijd beschermd en kunt u met een gerust gevoel op pad gaan.

 

IP-camerabeveiliging

Een IP-camera is een camera die met behulp van een UTP kabel wordt gekoppeld aan het internet. Hierdoor kunt u, ongeacht waar je bent, altijd via uw smartphone of tablet de camerabeelden bekijken.

Waar moet u op letten

Bent u van plan om en IP-camera te installeren? Dan is het verstandig om dit door een vakman te laten doen. Door de kennis en ervaring weten zij precies waar ze op moeten letten en wat de beste bewakingscamera is voor uw situatie. Zij houden rekening met de plaatsing van de camera, de bekabeling, de verschillende meldingsopties en stellen de camera’s volledig naar wens voor u in.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant