WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Restaurant en bar met camerabewaking camera's geïnstalleerd

Een restaurant in aanbouw het is nog niet af, maar zelfs dan is de beveiliging al een belangrijk punt. De camera’s dienen de komende tijd om de bouw in de gaten te houden, maar zodra het pand open is zullen de camera’s natuurlijk voor algemene beveiliging dienen. Zowel beeld als geluid worden op dit bewakingscamerasysteem opgenomen, de digitale microfoon is via IP gekoppeld aan de NVR harddisk recorder welke met 8 kanalen , alle 8 de camera’s tegelijk kan opnemen maar ook afspelen op 25 fps op een FULL HD beeld resolutie.

 

De software is krachtig en bied meer opties dan je ooit zou gebruiken maar is zeer makkelijk in gebruik, meer voor minder dus eigenlijk. Het leuke is dat de software voor zowel telefoon, tablet, computer, laptop en de Apple mac geschikt is, wij installeren natuurlijk alles en stellen het modem en router juist in. Bij de oplevering noteren we alles, zodat mocht u ooit een probleem hebben wij nog precies weten hoe en wat, en snel kunnen schakelen, dit noteren we in uw blauwe mapje welke u ook van ons mee krijgt ter documentatie.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant